list

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Cześć!ProszęOPomoc!MuszęNapisaćList,aNieUmiem.NieWiemJakSięZaNiegoZabrać,boJestJednymZTrudniejszych.OtoZadanieIWytyczne:Zredaguj list do koleżanki z Walii, z którą chcesz podzielić się swoimi wrażeniami z pobytu na wakacjach. Napisz:
• Jakie miasto odwiedziłeś i co w nim zobaczyłeś
• Która z atrakcji turystycznych zachwyciła Cię, a co Cię rozczarowało
• Jaką wystawę zobaczyłeś i jakie wywołała w Tobie odczucia
• Napisz, że warto zobaczyć wystawę i wspomnij, że zrobiła na Tobie niezapomniane wrażenie
Wiem,że źle robię proszą o napisanie, a nie przetłumaczenie czy sprawdzenie. Ale coś, może jest ktoś kto lubi pisać po angielsku i napisze , choćby króciótki.Proszę!!!
A ja myślę, że to jedno z najłatwiejszych zadań jakie tylko mogłaś mieć.

>Ale coś, może jest ktoś kto lubi pisać po angielsku i napisze
Bardzo lubię pisać, ale dla siebie a nie za kogoś. Na tym forum się POMAGA, a NIE ODRABIA prace domowe, więc do roboty ;)
ps. Jak możesz w ogóle pisać, że nie wiesz jak się za niego zabrać skoro punkt po punkcie masz wypisane co robić? :|

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia