11 wrzesnia 2001

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

'omów wydarzenie 11 września 2001 i wpływ na młode pokolenie'

prosze o pomoc.!
ja jestem gotowa ci pomodz - ale cos nie widze twojego wlasnego wkladu do tego.
oczywiście, że włoże swój wkład tutaj.!
ale czy nie mogłabyś jakos zacząc i ja jakos dokoncze.?
pomóc*

efkaa: napisz swoja wersje, chociaz z polowe, my mozemy dopowiedziec po polsku mniej wiecej a ty to sobie przetlumaczysz jesli juz tak chcesz. to ma byc twoja praca - nie nasza.
ech.. wiem, że to ma być moja praca..
a nie może ktoś zacząc kilka zdań i ja NA PEWNO sama sobie dokończe..
bo początek zawsze jest najtrudniejszy;|
taki mam początek

On 11 September 2001 , Al Qaeda crashed into the northern facade of the North Tower. Seventeen minutes later, at 9:03 a.m., a second team of hijackers crashed into the South Tower, which collapsed and disintegrated at 9:59 a.m. At 10:28 a.m., the North Tower collapsed and disintegrated. At 5:20 p.m., 7 World Trade Center collapsed. The four remaining buildings in the WTC plaza sustained heavy damage from debris, and were ultimately demolished.

ale czy mógłby ktoś mi to lekko przerobić.? bo troszkę z neta jest i babka sie kapnie;/
i cos może dodac.?
nie tylko 'babka' ale i kazdy sie kapnie - ty jeszcze nie masz tego slownictwa, ktore jest tutaj ulozone. Na podstawie tego, sklej cos sama.
terri - zeby taki fragment skrocic, trzeba go najpierw rozumiec.
zacznijmy tak:
ON (chyba Wednesday jak pamietam)the 11th September, planes crashed into the W
world Trade Centre. There were xxxx planes.
łatwo powiedziec;/

On Wednesday the 11th September 2001 , planes crashed into the northern facade of the North Tower. Seventeen minutes later, at 9:03 a.m., a second plane crashed into the South Tower.

taki początek mam..
tyle, że to musi byc troche dłuuuuższe;|
i wiem, ze każdy by się skapnął, ze to sciągnełam.. dlatego też proszę WAS o pomoc.!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie