Tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo proszę o pomoc mam na zadanie napisać swoje wspomnienia z dzieciństwa i marzenia ale jest problem bo ja angielskiego nie rozumiem .... Dlatego proszę o pomoc w przetłumaczeniu poniższego tekstu...

Moje dziecinstwo, to w ogóle świetna sprawa i lubie je wspominac, szczegolnie z osobami, z ktorymi dorastalam;-)) Pamietam, ze gdy bylam mala zawsze tak bardzo chcialam byc dorosla, ze zamykalam sie w lazience i mazakami malowalam sobie paznokcie, robilam fatalny makijaz, zakladalam \"szpilki\" mojej mamy i wcielalam sie w rozne postacie.
Proszę nie zakładać dwóch wątków z tym samym zagadnieniem. Po pierwsze, tylko zaśmiecasz tym forum, po drugie nic Ci to nie pomoże bo nikt tego za Ciebie nie napisze.
>>bo ja angielskiego nie
>rozumiem ....
Skoro chodzisz do szkoły i masz takie zadanie, to znaczy że coś jednak MUSISZ umieć. Nie chce Ci po prostu usiąść na parę minut i pomyśleć.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia