List Do Kolezanki Po Angielsku PIlne!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

hej:) Ja Kompletnie nie znam Angielskiego .. i chciałabym żeby ktoś mi napisał do koleżanki z Angli list. po angielsku .. oto om:
Hej;* Przepraszam że tak długo nie pisałam, ale sa wakacje i nie mam za bardzo czasu. już nie mogłam się ich doczekać . Jak Ci mijają Wakacje? Mnie wspaniale. Własnie wróciłam z nad morza. Tak teraz idę Do innej szkoły. Ja się ciesze ze się przeprowadziłam. bo poznałam wielu fajnych ludzi.Smile Pozdrów przyjaciół i rodzine :* caluję .. Asia
Hi,
I'm sorry I haven't written so long, but I am on my holidays which I couldn't wait to and I'm short of time.
How is your holidays going?I'm having a really good time.I've just come back from the seaside.
I've moved my school so in September I'm going to the new one.
I'm glad I've moved because I've met so many nice people.
Greetings to your friends and family.
Lots of kisses,
Asia
asiunia: jesli chcesz miec to poprawnie napisane to napisz sama (moze byc z bledami) i daj nam do sprawdzenia/poprawienia

jesli chcesz miec to blednie napisane to skorzystaj z powyzszej wersji
pakk-
popieram. Mnie ta wersja az zaskoczyla.
hej :* Napisałam ale nie wiem czy dobrze :)
Hi
I would like to apologise I have not written so long but I have been busy during my school holiday I have not much time.
How is your holiday going? My is giong great!
I just came back form the coast. I am going to join a new school soon. Despite that I am glad that I have moved beacouse I have met lots of gerat new friends.
Please say hallow to our friend and your family.

With all our love and best wishes.
troche duzo bledow u Honoraty - ale to raczej nie byla praca domowa.
Mi sie szczegolnie podobalo "I've moved my school" - nie byla za ciezka? ;-)
"my" niepotrzebne
Ale spiesze dodac, ze ja czasami tez robie jeszcze takie bledy... No coz, jeszcze dluga droga przed nami, zeby "czuc" ten jezyk....

Ale jestem wytrwaly, zawzialem sie, ze bede mowil jak native - choc moze to zajac jeszcze kilka ladnych latek....
No i school w liczbie mnogiej...
>No i school w liczbie mnogiej...

Tak? Na pewno mówi się move house, więc dlaczego nie move school
Move house to fixed expression, mi mowiono, ze w innych przypadkach powinno sie uzywac liczby mnogiej, ale glowy za to uciac nie dam....
Jednak dobrze mi mowiono... :-)
Temat przeniesiony do archwium.