Angielski tłumaczenie i pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

?Proszę o pomoc w przetłumaczeniu tych tekścików:

Tekst 1 Actors wanted for new film 'Bad Guys'

Characters:

* Sean- 25-30, clark complexion, tall, medium build, good looking, crueal and greedy
* Stacy- 30-36, pale complexion, medium height, slim, average looks, vain and selfish
* Laura- 26-32, fair complexion, short, average build, pretty, optimistic, caring, sensitive and honest

Send pictures and CvVs to: Michael Glover, Chimera Filmworks Inc. PO Box 304, Brooklyn, New York.

Tekst 2 Casting Call

FOR TV COMMERCIAL

Location: Creatice Edge Studios, Los Angeles Seeeking: Three male actors

Jack: handsome, blond hair, blue eyes, aged 18-23, friendly, patinet, polite.
Buddy: good-looking, dark curly hair, moustache, in early twenties; friendly, generous, easy-going.
Delivery Guy: tall, strong, build, in late twientes;impatient, bossy, rude.

Also seeeking: male and female extras, aged 16-18.
Actual shooting date is Sunday, 28th September.

oraz proszę o przetłumaczenie co oznaczają pytania:

What do we call a person who...
1 has good manners?
2 likes to hurt understanding of other people?
3 shows understandind of other people's needs?
4 is very proud of their looks?
5 expects good things to happen?
6 cares only about himself/herself?
7 doesn't get upset or angry>
8 gives more than is usual?

Będe bardzo wdzięćzny. Mam problemy z angieslkim, więc liczę na pomoc;d Pozdrawiam!
Mam prośbę o pomoc:)mam napisać list ,już to zrobiłam prawie tylko nie wiem paru rzeczy więc proszę o odpowiedzi,o rozpatrzenie mojej prośby>oto czego nie wiem:synonimy sympozjum np.wykład,wywód,spotkanie;jak napisać Te spotkanie odbyło się 15 czerwca w moim uniwersytecie;Jak napisać te sympozjum prowadził John Hopkinspomózcie.Błagam.To kilka kwestii których nie wiem>

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie