Prosze o przetlumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

proszę przetłumaczcie, z moim angielskim jest naprawdę kiepsko... ;(

Chciałabym studiować na waszym Uniwersytecie filologię angielką. Bardzo lubię ten język, oraz kraj. Mam wiele osiągnięć z angielskiego, np. certyfikat CAE, FCEE oraz będę miała maturę z angielskiego. Angielskiego uczę się od 8 lat i znam ten język bardzo dobrze.
Skoro znasz jezyk, to co za problem ;-)
A to ciekawe....Masz FCE,twierdzisz,że masz CAE i nie potrafisz tego napisać?
I'm speechless...
A jeśli to całkiem zmyślone, jeśli chodzi o twoją znajomość angielskiego, wypracowanko w stylu list aplikacyjny na uniwersytet to może wymyśl prostsze i krótsze zdania, które będziesz w stanie sama napisać?
jak byscie troche poglowkowali, to byscie sie domyslili, ze to moja praca domowa ;]
Nam sie nie chce glowkowac, moze wiec ty zaczniesz i zaproponujesz cos z tym tlumaczeniem ;-)
oj żenada z tymi uczniami, no coraz gorzej się dzieje!
nie to nie !
foch z przytupem ? :D
>>>nie to nie !
Juz pisalam o takich odpowiedziach i nie mam zamiaru sie powtarzac. Tak to sie mozesz odzywac do swoich rowiesnikow w piaskownicy - a tutaj na forum sa normalni ludzie, do ktorych odnosimy sie z szacunkiem. Fakt, do ktorego jak widze, jeszcze nie dorosles.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie