Prosze o przetłumaczenie tekstu./

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Te wakacje były dla mnie bardzo udane i długo będę je pamiętała.
Na początku byłam z rodzinką na wielu spacerach nadmorskich.

Również wiele czasu spędziłam trenując. Byłam na dwóch obozach sportowych, obóz z drużyną w Skórczu i obóz z kadra w Człuchowie.

Resztę czasu moich wspaniałych wakacji spędziłam w Berlinie, tam zwiedziłam duzo pięknych miejsc.
Nie odrabiamy tu zadań domowych. Napisz sama i może ktoś sprawdzi.
ok. przed chwila coś próbowałam :

I spended many time coaching also. I was on two sport camps, camp from team in Skórczu and camp from personnel in Człuchowie.

I spended in Berlin the rest of time of my splendid holidays, I toured the duzo of beautiful places there
This holiday was very successful and I will remember it for a long time. Initially,I would have many seaside walks with my family.I also passed a lot of time coaching. I took part in two sport camps.The one camp with team in Skórcz and the other one with the staff coming from Człóchowo. The rest of my splendid holiday I spent in Berlin, where I visited a large number of attractive places.
Może się przyda :)
dzieki bardzo ;]

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie