Mini wypracowanie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam. Mam za zadanie napisac mini wypracowanie na poziomie gimnazjum..(10zdań) zabardzo nie wiem jak to zrobic. Oto pytania na podstaie ktorych trzeba to napisac
1.What time did you up?
2.Who were you with?
3.What did you see?
4.What did you do?

Prosze o pomoc..
Ponawiam proźbe potrzebuje tego wypracowania do jutra...
mozemy sprawdzic wypracowanie, ktore sam napiszesz. Tu nie odbrabiamy prac domowych za innych.
Prosze o sprawdzenie... pewnie jest duzo błędow

I get up at 7 a.m. and do some physical excercises - I think that it is very
important to keep fit and to be healthy.When my mother makes breakfast for me,
I go to bathroom. Then I eat it quickly and run to the bus stop, because I
don`t want to be late for my classes.My friend Kate goes with me to the
school.I saw the good performance at the school on the appeal . We together from the Kate did homeworks after the school and he made good suppers.I take the shower after the dinner and go to sleep..
I get up at 7 a.m. [błąd - wstawaj 10 minut wczesniej, to nie będziesz musiał biegać do autobusu] and do some physical excercises - I think that it is very
important to keep fit and to be healthy.When my mother IS MAKING [makes = kiedy przygotuje, a chciałeś powiedzieć 'kiedy przygotowuje'] breakfast for me,
I go to THE bathroom. Then I eat it [LAZIENKĘ JESZ?] quickly and run to the bus stop, because I
don`t want to be late for my classes.My friend Kate goes TO SCHOOL with me.
I saw the good performance NIE ROZUMIEM at the school DURING A SCHOOL MEETING
We together from the Kate - TO NIE MA SENSU, A JEST BARDZO PROSTE DO NAPISANIA. ZDAJE SIĘ, ŻE TO, CO JEST NAPISANE POWYŻEJ, TO NIE TY PISAŁEŚ. did homeworks after the school and he made good suppers.I take the shower after the dinner and go to sleep..
>ZDAJE SIĘ, ŻE TO, CO JEST NAPISANE POWYŻEJ, TO NIE TY
>PISAŁEŚ.

Jesteś świetnym nauczycielem (masz dobre wyczucie w ocenie ucznia):

https://www.ang.pl/krotkie_wypracowanko_16918.html

Zobacz ten wpis:

2-rek 12 Cze 2005, 10:17 odpowiedz
ano właśnie
jak tam ręka?
>jak tam ręka?

Palec. On dobrze. Buntuje się natomiast druga ręka. Mówi, że nie będzie już dłużej wykonywać pracy za dwie. Tym bardziej, że ją zawsze uważano za tę gorszą (wymawiano jej że jest lewa).
palec,. aha, tak nawet coś myślałem, ale nie śmiałem spytac 'a jak tam ...paluszek', bo się kojarzy :-)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa