proszę o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Cześć mam napisać zaproszenie na imprezę, którą organizuje w swoim domu dla kolegów i koleżanek z kursu językowego. W zaproszeniu tym, mieścić mam szczegóły organizacyjne dotyczące imprezy. mam podać
-adres i wyjaśnić jak do mnie trafić
-podać godzinę rozpoczęcia imprezy i wyjaśnić dlaczego wszyscy mają być punktualnie
-zasugerować co mogą przynieść( jedzenie, picie, itp.)
-poprosić o pomoc w przygotowaniu

Proszę pomóżcie mi napisać z góry serdecznie dziękuję:*
>Proszę pomóżcie mi napisać z góry serdecznie dziękuję:*

Tutaj najczęściej nie odrabia się za ludzi prac domowych. Ewentualnie rzeczywiście pomaga się je napisać. Ale nie się pisze.
wiem, wiem, ale ja pierwszy raz mam styczność z angielskim i nie mam zielonego pojęcia jak to napisać
I od samego poczatku chcesz sobie zaleglosci narobic? I co to znaczy "pierwszy raz"? Jedna lekcje tylko mialas?

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia