Help... Sprawdzenie paru zdań

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

1. Wieczorem w niedziele grałem w piłkę nożną na stadionie w Mordarce z moimi przyjaciółmi. Szczeliłem 5 bramek.
2.W sobote grałem w grer przez internet z moimi przyjaciółmi. Wygarłem starcie, dzięki czemu dostałem 0.5 lita wódki.
3. Nieoczekiwanie W piątek przyszedł kolega. Okazało się że kupił 2 puszki piwa. Dobrze że mojej mamy nie było w domu ponieważ w spokoju mogliśmy się napić.

1. In Saturday I played fotball with my friends on stadium in Mordarka. I shooted
six goals.
2. In Sunday I played in game on computer over Internet with my friends. I won battle, so My friends bought for my half liters vodka.
3. Unexpected in Friday walked mate for my house. Darek buyed two tin beer. Good that my mother wasn' my house because We can drank beer in calm.

NAPEWNO WSZYSTKO ŹLE:(
LUDZIE JESTEM ZAGROŻONY Z 8 PRZEDMIOTÓW W TYM AGNIELSKI. POMÓŻCIE!!!!
Kochanie, pomoge Ci, pierwszy i ostatnie raz, ale twoj ang. jest naprawde marny.

1. 'In' ON Saturday I played 'fotball' (ortog) with my friends 'on' AT THE stadium in Mordarka. I 'shooted' SHOT (czas. nierteg.) six goals.
2. 'In' ON Sunday I played in A game on computer over THE Internet with my
friends. I won THE battle, so my friends bought for ME 'my' (niepotr) A half 'liters' LITRE OF vodka.
3. UnexpectedLY 'in' ON Friday 'walked mate for my house' (zla kol slow - a mate came to my house). Darek 'buyed' BOUGHT (czas niereg) two 'tin' CANS OF beer. IT WAS good that my mother wasn'T 'my house' AT HOME because we 'can' COULD 'drank' DRINK THE beer in 'calm' PEACE.
Dzięki wielkie:*************************
Nie chce sie czepiac ...

I don't know too much about football.
Does a player "shoot" a goal or "score" a goal?.
This may be a AmE thing.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Studia za granicą