List po angielsku

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mam prosbe mam napisac list po angielsku o moim dniu w szkole do koleżanki np na początku mam jej podziekowac ze mi napisał list zapytac co u niej a pózniej opowiedzieć co sie dzieje u mnie w szkole ze to jest nowa szkoła jest duzo nauki ze sa fajne kolezanki mam super klase i cos podobnego no i co robie w weekend np odrabiam zadanie domowe chodze z przyjaciółkami do kina na spacery i takie tam a na końcu ja pozdrowić pisze bo poprostu nie mam czasu sama go napisac mam troche jeszcze lekcji do odrobienia a z angielskiego jestem cienka a sie nie dawno dowiedziałm ze musze to napisac bardzo prosze o pomoc będe wdzięczna ;)bardzo prosze o tłumaczenie tez tego listu z góry dziękuje
I pewnie chcesz, aby ktoś ci to napisał, bo my nie mamy nic innego do roboty poza odrabianiem zadania za leni.
nie poprostu tak mniej wiecej ja sie niedawno dowiedziałam a nie najlepiej sobie radze z angielskim wiec poprosiłam o pomoc a jak nie chcesz mi jej udzielac nie musisz i koniec kurcze nie wiem po co napisałaś bezdnadzieja jak nie pomagasz to wg sie nie odzywaj ja nie chce całego listu po to jest logiczne ze sobie go zmienie tylko tak mniej wieej jakbys chciała wiedzieć
Zaprzyjaźnij się z kropkami i przecinkami. Przy okazji również ze słownikiem ortograficznym.
hello ja tak pisze bo nie mam czasu a tak pozaty wiedziałam ze mi to wypomisz zal mi ciebie
>zal mi ciebie

I co wtedy czujesz jak jest ci mnie żal? Czym to się u ciebie objawia? Co to właściwie znaczy?
Temat przeniesiony do archwium.