10 zdań o sobie w negacji

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Hm.. mam pewien problem.
Otóż pani zadała nam zadanie z j. angielskiego "Napisz 10 zdań o sobie w negacji, w różnych czasach."
Dobrze umiem angielski, jednak nie mam pomysłu na to zadanie, wspomnę również, że jest to pierwsze zadanie u tej pani i nie znam jej wymagań, ponieważ jestem w nowej szkole ;)
To ma być coś w rodzaju wyrwanych zdań.. nie opowiadanie o sobie :P
np. I haven't been in Japan yet.
I don't like music.
Coś w tym stylu, jednak proszę, aby to było na wysokim poziomie :)
Bardzo proszę o pomoc, bo nie mam pomysłu na zrealizowanie tego zadania.
no to teraz mas wiekszy problerm.
Co to znaczy...dobrze umiem angielski....a jakos NIE za dobrze, bo podstawowych zadan ktore oczekuje po 2 lekcjach ang - nie umiesz napisac. Wcale tego ang. nie znasz - przyznaj sie.
wyobraź sobie, że znam.
Zawsze mam piątkę z angielskiego, uczę się 9 rok i będę podchodzić do rozszerzonej matury.
Ale mi nie o to chodzi, że mam napisać po angielsku.
Tylko ja nie mam pomysłu jak napisać to ciekawie po polsku, bo ta pani jest bardzo wymagająca.
A nie chcę napisać zdań pt " I can't jump" itp..
A Ciebie już obserwuję i nie wiem po co jesteś na tym forum jak każdemu dogadujesz o.O
wyobraź sobie, że znam.
Zawsze mam piątkę z angielskiego, uczę się 9 rok i będę podchodzić do rozszerzonej matury.
Tylko ja nie mam pomysłu jak napisać to ciekawie po polsku, bo ta pani jest bardzo wymagająca.
A Ciebie już obserwuję i nie wiem po co jesteś na tym forum jak każdemu dogadujesz o.O
wyobraź sobie, że znam.
>>>A Ciebie już obserwuję i nie wiem po co jesteś na tym forum jak
każdemu dogadujesz.
oj, dziecko, dziecko - za mloda jeszcze jestes zeby zrozumiec co ja robie. I nie musisz mnie obserwowac - lepsi od Ciebie to juz dawno robia.
Jak Ci sie nie podobaja moje opowiedzi to prosze bardzo - czekam - moze jak juz TAK AZ dobrze znasz ang. - chcialabys sama pomagac innym.
napisz proste zdanie po angielsku w roznych czasach, a potem mysl, jak je mozna rozwinac. Pomysly przyjda same, nie wszystkie naraz.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie