ratuuunku...kto zdawal CAE ?

Temat przeniesiony do archwium.
speaking mam dopiero 15 czerwca w niedziele... mam kolezanke na ta sama godzine,ale czy pozwola nam wejsc razem,tak jak na FCE ? pliisek odpiszcie...
jasne ze pozwola!! jesli tylko macie na TA SAMA godzine to na 100% wejdziecie razem, ale jesli nie to nie ma szans (probowalam dzisiaj...)
yeah dziekuje : ) no to mnie pocieszylas
A ja Cię zmartwię, możecie mieć taką samą datę a nawet godzenę, ale może tak się zdarzyć, że będziecie zdawać w innych roomach. Albo mogą być jakieś przesunięcia jeśli np. wcześniejszy kandydat nie pojawił się na egzaminach...
a gdzie masz speaking 15 czerwca?? jesli mozna wiedziec bo ja tez mam wtedy
ja mam w poznaniu
hej ja też mam speaking 15 czerwca ale w Bydgoszczy................. jak wasze nastroje?? no i oczywiście jak postępy w nauce??;-)

Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki......
Hej! Ja już zdawałam speaking. Dokładnie to było tydzień temu w niedzielę. Jutro mam listening. Tylko że ja w Krakowie zdaję. Na miom speakingu było całkiem miło. W sumie to atmosfera była lepsza niż na FCE. Nie ma siem czym przejmować. Pójdzie na pewno dobrze zobaczycie.
ja sie nie przejmuje tylko chce juz to miec za soba najbardziej mnie wkurza to oczekiwanie, nie boje si e speakingu bo ciagle rozmawiam po angliesku i to samo z listeningiem troche sie boje writingu bo po polsku nie mialabym nigdy zamiaru np pisac artykulu do szkolnej gazetki.. wiec jakos nie przemawia do mnie potrzeba pisania tego po angielsku - a ja musze widziec sens - wtedy jest mi lawtiej sie uczyc, no coz w kazdym razie zycze powodzenia tylko dziwi mnie to ze nei ma tutaj nikogo kto zdaje w POZNANIU???????????????
tyn tyryntyn
zdaje w Krakowie... jutro mnei czeka listening a 15 o 12:15 speaking uhhh i tak sie boje : ) paap
Temat przeniesiony do archwium.