jasne ze pozwola!! jesli tylko macie na TA SAMA godzine to na 100% wejdziecie razem, ale jesli nie to nie ma szans (probowalam dzisiaj...)
[konto usunięte]
29 maj 2003
yeah dziekuje : ) no to mnie pocieszylas
[konto usunięte]
29 maj 2003
A ja Cię zmartwię, możecie mieć taką samą datę a nawet godzenę, ale może tak się zdarzyć, że będziecie zdawać w innych roomach. Albo mogą być jakieś przesunięcia jeśli np. wcześniejszy kandydat nie pojawił się na egzaminach...
[konto usunięte]
29 maj 2003
a gdzie masz speaking 15 czerwca?? jesli mozna wiedziec bo ja tez mam wtedy
ja mam w poznaniu
[konto usunięte]
29 maj 2003
hej ja też mam speaking 15 czerwca ale w Bydgoszczy................. jak wasze nastroje?? no i oczywiście jak postępy w nauce??;-)
Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki......
Kiara
30 maj 2003
Hej! Ja już zdawałam speaking. Dokładnie to było tydzień temu w niedzielę. Jutro mam listening. Tylko że ja w Krakowie zdaję. Na miom speakingu było całkiem miło. W sumie to atmosfera była lepsza niż na FCE. Nie ma siem czym przejmować. Pójdzie na pewno dobrze zobaczycie.
[konto usunięte]
30 maj 2003
ja sie nie przejmuje tylko chce juz to miec za soba najbardziej mnie wkurza to oczekiwanie, nie boje si e speakingu bo ciagle rozmawiam po angliesku i to samo z listeningiem troche sie boje writingu bo po polsku nie mialabym nigdy zamiaru np pisac artykulu do szkolnej gazetki.. wiec jakos nie przemawia do mnie potrzeba pisania tego po angielsku - a ja musze widziec sens - wtedy jest mi lawtiej sie uczyc, no coz w kazdym razie zycze powodzenia tylko dziwi mnie to ze nei ma tutaj nikogo kto zdaje w POZNANIU???????????????