Pogadajmy po angielsku

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam kogos z kim moglbym podszlifowac \'speaking\' przed czerwcowym CAE, np. w jakiejs kawiarni :) W Warszawie.

Jesli ktos jest chetny: [gg] albo dla preferujacych maile: [email]
ja tez jestem z warszawy i chetnie bym podszlifowała ang mówiony do czerwca. moj adres mailowy [email]
napisałam do tego Pawła, ale on nie odpisał do tej pory,
podaję adresik, jakby co:
[email]
Hi Gina and others!!! I\'d love to talk in English with someone althoug I\'m taking CAE next year... But I want to learn something more earlier!!! So if anyone is willing to talk to me - my gg is: 1229755 or mail - [email] I\'m waining for U!! ;*
Nie zdasz tego CAE bo nie umiesz mówić. Mówi się \'\'much earlier\'\' a nie \'\'more earlier\'\'. I widzisz . Ja nie zdałem nawet FCE,bo uczę się angielskiego dopiero od 4 dni i już to wiem.
Paweł. Chętnie pogadam z tobą po angielsku. Ale co potem? Może jakiś mały seks?
Sluchaj prymitywny Debilu nie martw sie o mnie zdam spokojnie - bo umiem mowic, a ty nie umiesz czytac. Chodzilo o \"something more\" a nie \"more earlier\" i wez sie nastepnym razem zastanow zanim cos napiszesz oki? Przyloz sie do tego bo tez nie zdasz CAE
Nie zgadzam się z tobą. Jesttem pewien,że to \'\'more\'\' odnosiło się do \'\'earlier\'\'. A ty mącisz ,zamiast przyznać się do błędu.
to learn something more earlier i tak sucks, jak już to ... to learn something more a bit (much) earlier.
No dobra, Dzida, moze i masz racje - tu sie zgodze. Ale Ty Primitywny wez mi nie gadaj farmazonow - chyba sama lepiej wiem co pisze nie sadzisz?? Jak chcesz to wpadnij na gg zobaczymy czy nadal bedziesz taki hop-do-przodu
Ale Ty Primitywny
>wez mi nie gadaj farmazonow - chyba sama lepiej wiem co pisze nie
>sadzisz??

attn: Prymitywny Debil/Strikte
I love your exchange here :)) The funniest one I\'ve come across in a long time. Keep up the good work and good luck to you both.
Elo o co tu chodzi?? Mowie normalnie pisze normalnie a oni sie czepiaja cholera no
Mowie normalnie pisze normalnie a oni sie
>czepiaja cholera no

You take my note the wrong way. I wasn\'t being ironic or anything and I really like your little verbal duel with PD :) Stay cool.
brzydka dyskusja, niepowazne wpisy, brak taktu, popisy zonglerka slowna z wtracaniem przeczytanych gdzies, zaslyszanych \"fajnych\" angielskich slow, ilez to juz razy przerabialam, wstydzcie sie.

\"but I want to learn something more earlier\"

w tej konstrukcji chyba jest oczywistym, ze \"more\" nie mozna laczyc z \"earlier\".
>brzydka dyskusja, niepowazne wpisy, brak taktu, popisy zonglerka

Geez, Grazyna, cool out, would you?
Strikte\'s right.
to co, może by ktoś jednak chciał pogadać?
wysłałam maile do wszystkich, którzy napisali, że są chętni, a tu nic........
zero odzewu, a tu CAE w czerwcu.
Może ktoś inny by się zgłosił?
[email]
Zero chętnych na pogaduszki po angielsku do CAE w stolicy?
chyba \'chill out\' no nie?
Hi,

szukam native speakera z prawdziwego zadarzenia w Warszawie w celu konwersacji ..jesli masz jakies namiary prosze o kontakt [email]
dzieki

magda
Hey, what a discussion!! ;) Let\'s forget\'bout MORE EARLIER and SOMETHING MORE - is anyone else interested in talking in English??
strikte, czekam na twojego maila!
meliza
Schowaj się Ty prymitywna debilko
Hi My name is Gina. I come from Poland. Sorry but my english isn\'t verry vell. Please write anythink My e-mail [email]
hey you guys whats up? mu name is Dominika anf i live in Canada. i am just looking for some interesring people to talk to, if you think that cwn be you don\'t waste your time and email me ok take care for now.
[email]
nikt nie chce spotkać się pogadać w Wawie przed czerwcowym CAE gratis?
to może pogadamy za 50 pln za godzinę?
dla chętnych adres e-mailowy powyżej.
no proszę, a płacić to ludzie chcą,
od razu się chętni znaleźli,
jakby jeszcze ktoś to zapraszam:
[email]
i co, ktoś chętny?
Chetnie pogadam na zywo lub przez internet
[email]
[gg]
Temat przeniesiony do archwium.

«