Mam taki problem - zdalem CAE w tej sesji na ocene B, dzisiaj otrzymalem wyniki poczta i ku mojemu zdziwieniu okazalo sie, ze 2 z 5 czesci mam na ponad 90%, jedna na 88-89%, jedna na 79% i ostatnia czesc na ponizej 70%. Ta ostatnia do speakning. Na speakingu trafilem pechowo na kogos, kto za wszelka cene probowal sie popisac swoja znajomoscia zwrotow i manier, bo przez 80% czasu gadal on, przerywal moje zdanie, wcinal sie i nie dawal mi dosc do slowa. Jedno polecenie, ktore mialo byc wykonane wspolnie, zrobil praktycznie sam, bo zajal caly czas. Komisja nie zareagowala (bo niby dlaczego?). Uwazam, ze moja ocena jest w tym wypadku niesprawedliwa i wiem, ze gdybym mogl powtorzyc te czesc egzaminu, zdalbym ja takze na ponad 80% (wiem, ze mowie dobrze, duzo i ladnie, bez bledow). Wtedy moja ocena z CAE podskoczylaby z B na A (w koncu to roznica tylko MAX 3 % pomiedzy tymi ocenami.
I moje pytanie - czy ktos wie, czy mozna zlozyc odwolanie od wynikow POSZCZEGOLNYCH CZESCI egzaminu? I jak to zrobic, jakie sa konsekwencje, z czym powinienem sieliczyc, czy moga zabrac mi dotychczasowo wywalczona ocene i zabrac w ogole certyfikat, jesli nie pojdzie mi dobrze na poprawce? I CZY W OGOLE MOZNA POPRAWIC JEDNA CZESC? W ogole wszystko chcialbym wiedziec:). Ile to moze kosztowac, gdzie to zalatwiac.
Z gory dzieki wszystkim, ktorzy mi odpowiedza.