jak sie ubrac na CAE?

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanie: jak się ubrac na CAE?Elegancko(np.biala koszula plus czarne spodnie)czy zwyczajnie(np.zwykle dzinsy+zwykla koszulka)?jak przychodza ludzie ubrani?prosze o odpowiedż,bo jestem zielona:)
Na speakingu bylam ubrana elegancko, ale na pisemne czesci i na listening ide ubrana wygodnie, czyli pewnie dzinsy i sweterek/t-shirt (zaleznie od pogody).

Pozdrawiam i zycze powodzenia:)
Najbardziej eleganccy na CAE są studenci, wyglądają ja druzbowie na weselu w Pikutkowie. Uważam, że na część pisemną można ubrac się rn dowolnie- byle nie odstarszać wyglądem.rn To samo na listening.rn Jesli chodzi o speaking- trzeba popatrzeć na egzaminujących...:)rn To nie polska szkółka, gdzi obowiązuje sztywniacki styl.rn Od ubrania w sumie niewele zależy, a jesteśmy oceniani rn z tego Jak mówimy, a nie Jak wyglądamy.rn Proponuję elegancję berdziej stonowaną, na przykład ładna sukienka, rn bluzeczka w kwiatki, jakis kolorowy żakiecik. rn Maturalne gajerki mozna zostawić na polskie egzaminy.rn Ja część pisemną odbyłam w dżinsach i bluzce z długim rękawem, ale trykotowej, na ustny włozyłam szara marynarkę z apaszką, rn pod spodem niebieska bluzka, delikatne kolczyki, zdałam na A.rnPOLECAM ;)
zdawalam juz raz cae, teraz podchodze po raz drugi. Ludzie tam sa ubrani swobodnie. Warto zalozyc swete zamiast bluzy z kapturem oczywiscie, ale nikt na to nie zwraca uwagi. Byle schludnie:) pozdro

« 

Praca za granicą