przecieki

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie! Mam pytanko odnośnie egzaminu, który odbywa sie juz za tydzień... nie wiecie czego można się spodziewać? Może ktoś buszował po obcojęzycznych stronach i ma jakieś przecieki? Byłoby super gdybyscie podzielili się ta informacją! Pozdrawiam
Nie ma czegoś takiego jak przecieki :P

Zresztą one mogą tylko zaszkodzić->więcej osob napisze exam dobrze=podwyzszona skala punktowa. Przecież nie można się spodziewać, że 20% osob będzie miało A, bo takiej możliwości nie ma :P
Niestety jest cos takiego jak przecieki. Ostatnio były z listeningu i speakingu. Ja miałem listening zanim pojawiły się przecieki, więc troche to nie było fair.
potwierdzam fakt, że w zeszłym roku były newsy odnośnie listeningu i speakingu )nawet mam wydruk przed nosem). I to właśnie na tym forum! :) Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto pomoże nam troszkę i w tym roku? Nie chodzi tu o to aby napisać egzamin na A. My chcemy tylko zdać :) ... sedeczne dzieki
Zdawałem speaking w grudniu i powtórzyła się tematyka z czerwca, więc bardzo możliwe że znowu się powtórzy. A co do listeningu to trzeba czekać aż odbędzie się pierwsza seria listeningów i wtedy pytać kudzi. Bo wiem że nawet jeśli listeningi były w inne dni to sie powtarzały.
Powtórzyła się bo ze speakingiem to jest tak że tematy są ustalane na cały rok. Tzn że w Czerwcu i w Grudniu będą mieć to samo co my w Marcu !! Jasne że troszke przykro ale my pójdziemy przynajmniej na prawdziwy egzamin ;]
Oczywiscie, odpowiedzi do listeningu i speakingu jak najbardziej :]

Tyle, ze one pogarszaja wasza sytuację:]

Im więcej osob ma "lepiej" napisany exam, tym surowsze kryteria. Niestety w takim przypadku napisik "may" z statement of results:

"The percentage for each grade may vary from sesion to session depending on a difficulty of particular papers"

znika :]
ludzie!!!!!!! jutro mam sluchanie i pisanie boje sie strasznie...........prosze o obnizenie waszej wiedzy 11-stego!!!!!
nie przesadzajmy, nie wydaje mi zeby tak bylo, gdyz skala ocen jest ustalana przed egzaminem i nie zalezy od ilosci punktow otrzymanych przez poszegolnych egzaminowanych - przeciez nei mozna zmieniac zasad gry w jej trakcie, prawda ?
no mi sie wydaje ze tak czy siak 60% trzeba miec i chyba nam nie obniżą :P
teoretycznie tak.

Czy w regulaminei GDZIEKOLWIEK masz napisane progi procentowe?:>

https://ssl.f1.pl/britishcouncil/

Wszędzie jest napisane "around". Nie chcę siać paniki, ale radziłbym liczyć jednak na siebie, niż zerżnąć paskudnie odpowiedzi do listeningu z forum.
zamiast na forum moglibysmy pogadac wszyscy na czacie:)wiecej info mozna przekazac:)
mial ktos juz speaking????ja mam jutro a wiedza o obrazkach naprawde ulatwilaby sprawe!!!!!!!!:0 bo jak dostane takie w stylu babcia nad rzeczka i chlopczyk na rowerku to jedyne co bede mogla o sobie powiedziec to:dumbstruck!!:(
jesli miales przecieki to moze i na patkowa mature bedziesz mial jak tak to prosze odezwij sie [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą