speaking spring 06

Temat przeniesiony do archwium.
No to ja jestem po speaking i jak obiecałam tak pisze:
W 2 czesci mialam ludzi w kinie, na meczu i na wykladzie (chyba;p) a task: dlaczego wybrali taki rodzaj spedzania czasu i jak sie moga czuc.
W cz 3 mialysmy obrazy na wystawe o morzu(najprzeróżniejsze) i mialysmy opisac jaka morze odgrywa role w poszczegolnych sytuacjach
Ostatnia czesc to byly tylko 2 pytania np czy sporty wodne sa bardziej niebezpieczne czy inne i czy powinnismy odkrywac kosmos a nie nasze oceany.
Pozdrawiam
dzięki, jesteś wielka :-*

i jak Ci poszło?? na pewno dobrze. Nie wiesz może (mniej więcej) jakie tematy mieli inni??

pozdrawiam gorąco !!!
ja też po speakingu.
obrazki - m.in człowiek u stomatologa, ludzie w fitness klubie, człowiek u fryzjera, badabnie wzroku i pytanie kto najwiecej zrobil dla siebie, dla dbania o siebie czy coś w tym stylu

wspólnie wybieranie okładeki dla książki "Power of imagination" - obrazki malarz abstrakcyjny - chlapiący farbę wiadrami na płótno, dzieciak z globusem, inżynier, dzieci w przedszkolu udające piratów i jeszcze jakieś dwa.

a pytania - jakie znaczenie ma przyjaźń, kto odegrał najwuiększe znaczenie w twoim życiu, gdzie chciałbyś/chciałabyś pojechać, itp.

nie było źle :) :)
dzieki Wam bardzo:)
a nie pamietacie moze jeszcze jakie zadania i obrazki do part2 mieli Wasi partnerzy?
Moja koleżanka miała wyścigi samochodowe, parade(maskotki poprzebierane) i chyba maraton jakis w każdym razie na śniegu(jak bieun) mnóstwo ludzi zmierzających w jednym kierunku
Do wceśniejszego pytanka: powinnam byc zadwolona , ale w rys w sumie ich nie porownalam nawet bo nie zdazylam jak sie skupilam na tasku ;/ wiec sie troche martwie ;/
powodzonka reszcie zycze!
beatrix85: moglabys opisac listening - jakie byly pytanka w poszczegolnych czesciach i jakich udzielilas odpowiedzi. Thx in advance
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Zagranica