Szkola Gdansk

Temat przeniesiony do archwium.
Mam problem, nie wiem jka szkole mam wybrac do nauki English. Zwiedzilam juz chyba ponad 10, bylam na metodzie Callana, gdzie gosciu niedosc ze tak zapieprzal ze malo co rozumialam, pozatym seplenil, wiec katastrofa. Nie bede mowic jaka to szkola, bo po co mam robic reklame :)
poztym w wiekszosci tych szkol sciemniaja ze maja wszystkie poziomy. jasne. terefere. Maja po 3-4 grupy i to o srednim poziomie. Nie mam pojecia gdzie isc ? HELP
ja chyba sie zdecyduję na premiere school of english. mało znana,ale do english unlimited i do best\'a chyba nie chcę....:) słyszałaś cos moze o tej szkole?
English Unlimited nie polecam. Chodzilam tam na poltoraroczny kurs przygotowujacy do CAE i nie bylam zbytnio zadowolona. dostawalismy malo materialow, niektore testy musielismy odbijac sami(choc niby rozne ksera mialy byc wliczone w cene kursu) Ksiazki nie przerobilismy nawet w jednej trzeciej...nie podobalo mi sie i wiem ze tam napewno nie bede juz chodzic.
Ja chodzę do FELBERGA w Gdyni, jest OK, czwarty rok zaczynam, ale z książkami to też jest różnie - też w ostatnim roku nie przerobiliśmy całej, niestety, POZDRAWIAM!!!!!!
Jezeli juz bylas w tej Premiere School, to napisz jak wrazenia, jestem ciekawa. POwiem szczerze ze po obejsciu tych wszystkich szkół zastanawiam sie wlasnie nad tą. Biore pod uwage jeszcze Grade School w Oliwie i Akademie Jezykową. Słyszał ktos cos moze o nich ?
>Jezeli juz bylas w tej Premiere School, to napisz jak wrazenia,
>jestem ciekawa.

...byłam i ...zapisałam się! :) co do wrażeń...zobaczymy po pierwszych zajęciach,ale chyba sympatycznie będzie:)
Temat przeniesiony do archwium.