Advanced Masterclass

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanie do forumowiczow. Czy podrecznik Advanced Masterclass posiada klucz? Chcialbym samodzielnie sie uczyc i sprawdzac to co zrobilem. Dzieki za info.

PS Jakie podreczniki do CAE z kluczem polecilibyscie, jesli nie Masterclass.
Pozdrawiam
Jesli ktos ma do sprzedania podreczniki z kasetami lub testy typu Practice Tests do CAE i chcialby je sprzedac, to prosze o kontakt. Oczywiscie chcialbym ksiazki, ktore nie sa wypelnione. Kontakt ze mna: [email]
Polecam Serię Focus on CAE-Student Book, Workbook + osobna książka Practice Test z odpowiedziami. Cykl jest dobrze pomyślany-wprowadza i stopniowo utrwala nowy materiał. Ćwiczenia i Practice Test mają klucz odpowiedzi(ale przed ewentualnym zakupem sprawdż ćwiczenia bo być może jest też dostępna wersja bez klucza).Zaletą Students Book jest materiał gramatyczny podawany etapami w bardzo przejrzysty sposób i wskazówki dotyczące różnych form wypowiedzi wymaganych na writing\'u.Polecam. Polecam też słownik Macmillan English Dictionary z płytą CD. Szczególnie przydatny do nauki wymowy i collocations. Pozdrawiam i życzę powodzenia w nauce.
Agata [email]
chyba nie ma klucza. musisz kupic teacher`s book
Ja ucze sie z OBJECTIVE CAE. Jest wersja self - study, do tego workbook z kluczem no i kasety. Rozdzialy sa krotkie, wiec czlowiek nie ma czasu sie zmeczyc... Obejrzyj sobie w ksiegarni, zanim sie zdecydujesz.
Ponadto polecam ADVANCED LANGUAGE PRACTICE Vince\'a, ENGLISH VOCABULARY IN USE: ADVANCED - nie pamietam autora, ale chyba Felicity O\'Dell. Sa tez przemile ksiazeczki do nauki phrasal verbs i prepositions z serii Penguin English Guides. Z gramatyki moze tez byc Grammarway 4, niby poziom upper-intermediated, ale mozna solidnie powtorzyc gramatyke, a i cena jest przystepna. No nie wiem, co jeszcze... Bo nie oszukujmy sie, sam podrecznik nie wystarczy...

« 

FCE - sesja zimowa 2003

»

FCE - sesja zimowa 2003