CAE w wieku 17 lat??

Temat przeniesiony do archwium.
hmm mam małe pytanko szcególnie do roczników 86 , 85, 84. czy możliwe jest zdanie certyfilkatu w czerwcu 2004 na jakąś przyzwoitą ocenke (od C w górę ;)) w naszym wieku??? mam małe obawy co do tego. napiszcie co tym sądzicie!!
hehe, oczywiście że jest to możliwe, moja siostra ma 17 lat i zdany CPE w sesji czerwcowej na \"B\" . Wszystko zalezy od tego jaką masz wiedzę a nie ile masz lat. :) Zatem odwagi . Powodzenia na egzaminie:)
Popieram!!! ^__^ Wiek się nie liczy!
Jestem zywym przykladem - rocznik \'86, CAE zdane na B w czerwcu. Piece of cake...=P Jak powiedziala mewa - wszystko zalezy od wiedzy...=)
mój chłopak zdał dwa lata temu na C coprawda, ale miał wtedy 16 latek :D spróbować nie zaszkodzi.
Paru znajomych (rocznich 86) ma na swoim koncie CPE :) BTW byliście kiedyś w grupie na FCe z 12-latkiem ? :D
jak wy to robicie ? Ja sposrod ponad 200 osob ktore znam znalazlem tylko 1 ktora ma CPE. A wy znacie ich peczki. Skad jestescie ? Moze w Warszawie malo osob zdaje cpe, bo z niej jestem, a w innych miastach wsiach i wioskach duzo.
moze sie czepiam, ale co ma do zdania cpe miejsce w ktorym mieszkasz??? czy to ze mieszkasz w warszawie automatycznie oznacza wyzszy poziom intelektualny??? watpie
Przeczytaj proszę uważniej post Nex, zanim zaczniesz krytykować. Tam nie ma żadnego wywyższania się - no chyba, że jesteś drażliwy/a i wszędzie dopatrujesz się jakichś aluzji. Albo ja taka gruboskórna....
Pozdrawiam. ^_^
>moze sie czepiam, ale co ma do zdania cpe miejsce w ktorym
>mieszkasz???
Badania socjologiczne dowodza ze ludzie z duzych miast nadaja dobremu wyksztalceniu wyzszy priorytet niz mieszkancy miast malych, czy wsi; zatem mozemy stwierdzic ze mieszkajac w duzym miescie istnieje wieksze prawdopodobienstwo iz bedizesz podchodzic do egzaminu jezykowego, ktorego przykladem moze byc CPE

czy to ze mieszkasz w warszawie automatycznie oznacza
>wyzszy poziom intelektualny???

Zadajesz dosc glupie pytania. Nie bede na nie odpowiadam bo nie lubie truizmow.
>Przeczytaj proszę uważniej post Nex, zanim zaczniesz krytykować.

Przeczytalem go z uwaga godna kazdego watku na forum dyskusyjnym.

>Tam nie ma żadnego wywyższania się

Nie zauwazylem bym wspominal cos o wywyzszaniu sie kogokolwiek z tego watku. Po prostu dziwi mnie fakt ze jedna osoba zna az 3 osoby z CPE, ktory do najczesciej zdawanych certyfikatow nie nalezy, a ja biedny student prawa UW - a na tej uczelni ambitnych nie brakuje - znam tylko 1 taka osobe a znam dosc dobrze okolo 200 osob podobnie z reszta jak kazdy przecietny czlowiek. Jako probabiliste, dziwi mnie tak ogromny zbieg okolicznosci.

>- no chyba, że jesteś drażliwy i

Tak jestem drazliwy

>wszędzie dopatrujesz się jakichś aluzji.

Chce byc dobrym prawnikiem moze nawet lepszym niz jestem ekonomista i niestety taka natura prawnika, ze wszedzie dopatruje sie aluzji.

>Albo ja taka gruboskórna....

Tego nie wiem, a wyrazu swej gruboskornosci nie dalas w tym watku.

Pozdrawiam. ^_^
Nex, wbrew pozorom to nie było do Ciebie, tylko do Nenyi (sp?)!!!
Ja Cię broniłam, nie atakowałam! ^____^ Przepraszam, że się tak niejasno wyraziłam.... ^^;
>Nex, wbrew pozorom to nie było do Ciebie, tylko do Nenyi (sp?)!!!
>Ja Cię broniłam, nie atakowałam! ^____^ Przepraszam, że się tak
>niejasno wyraziłam.... ^^;

Ok juz rozumiem ze nie posluzylas sie polska odmiana rzeczownika, ktora tak lubie. Na drugi raz napisz nexa lub jesli uwazasz ze nex to angielskie nazwisko czy cos tam innego nex\'a. I dzieki za obrone :)) Glubio wyszlo hihi.
Mhm.... Następnym razem będę uważać. ^_^;
Mysle, ze dosc dziwnie sie zachowujesz i jestes niegrzeczny... Pisze te slowa dlatego, ze sama jestem prawnikiem i nie bardzo chcialabym, zeby ktos zrazil sie do grupy ludzi uprawiajacej ten zawod. Prosze..., to nie \"lista prawnikow\" i nie musisz sie popisywac swoja wnikliwoscia... (moim skromnym zdaniem na sile nieco).
A co do Twojego pytania, to chyba wlasnie ono, ups!!!, jest dosc niemadre...
dzięx. trochę mni eto nawet pocieszyło. zobaczymy co da się zrobić :D . nie p[owinno być najgorzej hmm. tak po prostu zbieram opinie i chcę się dowiedzieć czegoś o tym. pozdro!
probowac nie zaszkodzi:D
ja mialam 17 lat ja zdawalam CAE i mam go na B.teraz ma 18 lat a i chce zrobic CPE(ale to na studiach:D
pozdraiwam wszystkich zdajacych:)
Ravzej tak... Mam lat jeszcze 15 i i tak mam zamiar zdać CAE jeszcze w tym roku w grudniu.... 3mcie kciuki
Temat przeniesiony do archwium.

»

FCE - sesja zimowa 2003