pomagajmy sobie w tej sesji wiosennej

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |
Hej ! Zdaje CAE w sesji wiosennej ! Jak ktos bedzie mial juz jakas czesc to niech napisze pytania :) Ja mam pierwsza 4 marca, wiec juz niedlugo :/ Paps
JEJKU Mi jeszcze nie przyszlo kiedy.... ale juz sie boje
Ja mam listening 5 marca. Ktoś ma wcześniej?
speaking 5 marca, 11 pisemne i 12 listening... piszcie jak cos bedziecie wiedziec, szczegolnie listening bo to dla mnie najgorsze :/ pozdrowki!
ja co 10 min biegam do skrzynki i nie mam zawiadomienia......ja sie boje speakingu listeningu aa wszystkiego.... i reading tak malo czasu. niewiem w co ja sie wpakowałem
A mój terminarz wygląda następująco:
5-ego listening
11-ego wszyscy piszemy ;-)))
12-ego speaking
Życzę wszystkim i sobie powodzenia !!!
ja mam do dupy- 4-tego spaking i listening a 11 reszta.... do kitu nie? myslałem ze bede mial cos pozniej a tak wszystko na raz i to jeszcze na pierwszy ogien- ktos ma 3 marca cos wogole?
Hej ! spokojnie, ja też mam na samym początku: 5 marca ... brrr... strasznie się boję... po egzaminie napisze co mi sie przytrafiło :-).
pozdrawiam!
MYSLICIE ZE TEMATY ZE SPAKINGU SIE POWTóRZA?
ma ktos listening 3 marca juz?
Tematy na speakingu i listeningi sie powtarzaja. Tak wiec przylaczam sie do apelu zeby wspolnie sobie pomagac i zachecam zeby zaraz po egzamie (poki sie jeszcze pamieta) napisac co bylo. Pozdrawiam i zycze powodzenia nam wszystkim :)
no ja mam speaking 5-go a listening 4-go chetnie sie podziele wrazeniami, a powtorza sie na 100% bo zawsze jest tylko kilka zestawów;]
Bo Wam to duzo pomoze...

Sesja Cambridge to nie jak stara matura (nowej nie znam) gdzie sie przygotowywalo 20-30 tematow, ktore pojawia sie na bank, a po drugie kto Wam dokladnie opisze rysunki??

Po trzecie, do jednego listeningu moga byc rozne pytania. Sprawdzone!
jejku ale sie boje!!!!!!!!! panika normalnie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dzieki beatrix85, powodzenia w weekend :)))
Oups! ale bym dałą !! Bylam przekonana ze mam jutro listening o 12 a mam speaking o 9-tej! Qrcze poszlabym na 12;/ masakra nie? No to prosze wszystkich o trzymanie kciuczków od 9:D paa jak tylko wroce to napisze co bylo;]
Po przeczytaniu tego postu sprawdziłam swoje daty i tak: 5.03 (to już po jutrze!!!) speaking a 12 listening.
Nie wiem czy się bać, trochę sobie odpuściłam ostatnio tą naukę, bo ile można:)
Dam znać co było, wy też dawajcie!!!!
Good night and good luck:)
beatrix zdajesz we wrocku?
nie w kielcach;) a o speaking napsalam nowy temat : speaking spring 06 - tam jest to co mialam
czy ktos jest już po listening?
LUDZIE LISTENING WERSJA- B JAK DOSTANIECIE TO DROGA NA KRZYZYK!!!STRASZNIE TRUDNE BYLO..
A możesz podać jakieś szczegóły?
napisz proszę jakiego zaganienia dotyczyło
Hej ! mialam wersje b i szkoda, ze moj przedmowca nie napisal cokolwiek !!! takis samolubny?
no wiec ja postaram sie cos napisac:
1. part. - jakis tytul , chyba Air and Nature
footpath, powtorzcie sobie robaki - insects heh,
2. mountainside, tourists, farmer.
tyle pamietam
3. facet byl guilty, wydaje mi sie, ze przy pytaniu jak dzieci traktuja jedzenie, zaznaczylam, ze chca tylko zaspokoic potrzeby.
:)
wielkie dzięki, to zawsze jakas podpowiedź
WERSJA B JEST CHORA!!!!PAMIETAM TYLKO TO CO POPRZEDNIK BO SERIO CHYBA BEDE MIAL ZA TO 1%
czyżby dzisiaj wszyscy mieli tylko wersje b? Dajcie znać.
Oj to ja w ogole boje sie jutro isc;/
A o której zdajesz? Bo ja o 16.15. Czy ktoś mial inne wersje?
Ja miałem wersje A i zawiecha... mówie wam - nie powtarzajcie sobie nic bo to i tak nie da - chciałbym poznać tych geniuszy co zrobią listening na A:/ U nas było o spiders' webs (once only -part 2) i o jakiejś babce co podkłada głos do reklam i filmów (part 1) oprócz tego part 4 miał formę odpowiedzi a-b-c więc porażka na całej linii - tekst niby prosty, ale jak trzeba było wstawić słowo to nagle wszyscy zaczynali seplenić/jęczeć/ściszać głos/ itd...zawiecha - pozdrawiam wszystkich którzy dostaną tą wersję (ale słyszałem, że b tez nieciekawa) - hehe - PZDR
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |

« 

Praca za granicą

»

Praca za granicą

Zostaw uwagę