CAE - czy do zdania egzaminu potrzebny jest kurs??

Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna
Ilonkas - padam przed Toba na kolana !
Dzieki, dzieki, dzieki!

Pisze nieco w biegu i na jednej nodze - mam nawal roboty ( i to z rzedu takiej glupawej :/ ), ale obiecuje, ze w najblizszy weekend tu zajrze i naskrobie cos wiecej.

Twoje rady sa oczywiscie bezcenne, tak jak i osob, ktore na tym watku udzielaly mi podobnie jak Ty wyczerpujacych odpowiedzi.
Zrobilo sie jakos tak milo, ze postanowilem ten watek kontynuowac -
w koncu przeciez zabieram sie w najblizszych dniach na serio do tego egzaminu (taki przynajmniej mam plan) - wiec pogadac bedzie o czym ;-))
jesli oczywiscie nadal znajda sie chetni - choc pewnie wtedy ten watek przybierze zupelnie inna formule.

Dzis raz jeszcze przejrzalem wszystkie te wypowiedzi i doszedlem do wniosku, ze zawieraja one bezcenne rady dla wielu osob stajacych przed podobnymi dylematami co ja. Wbrew pozorom uzyskanie odpowiedzi na pytania jakie zawarlem na poczatku - wcale nie jest latwe.

Dlatego Ilonkas - serdeczne dzieki za pomoc. Zabieram sie do kompletowania testow wszelkiej masci i potem przeprowadze szybka selekcje ;-)))

odezwij sie jeszcze :O)
a czy moglby mi ktos powiedziec, jakie sa jakies dobre testy do cae i skad moge ja wziac, bo nie moge znalezc nic ciekawego w ksiegarniach :( pleasu, odpowiedzcie
ja robilam testy z cambridge to jest takie bialo-pomaranczowe wydanie tam sa zestawy po piec testow i jeszcze mialam stara ksiazke taka zielona z testami Sue o \'connel ktora kupilam kiedys na przecenie w omnibusie w poznaniu, w kazdym razie te cambridge sa OK, tylko wez pod uwage ze readingi sa w nich prostsze niez w rzeczywsitosci.
a masz moze autora tych testow, bo szukalam wlasnie w necie, ale nie bardzo wiem czego szukac, za odp z gory dzieki
to link z ksiegarni internetowej:
http://www.sylabus.pl/go/_info/?id=400&sess_id=58a33770a34e3afcbd8f208bd6477f0b
do 4 czesci tych testow jest tam tez 3 i 5
dzieki:)
dzieki:)
hej mam pytanie?

jeżeli zdałam FCE 2 lata temu na c to jakie mam szanse jeżeli chodzi o cae. Możecie polecić jakąś dobrą i tanią szkołę językową? sami wiecie jak to teraz jest z funduszami. i jeszcze jedno super strona.
aha, czy ciężko jest samemu przygotować się do cae? chciałabym go zdać ale wszyscy mówią że to wcale nie jets takie proste, macie jakieś metody anuki w domu samemu oprócz kursu?
dzięki za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich entuzjastów
Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna