CAE-czerwiec-Bydgoszcz

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Kto zdaje CAE w sesji letniej w Bydgoszczy? Chętnie nawiążę kontakt. Miło się postresować grupowo :)
mój mail : [email]
czesc!ja tez chcialam zdawac w czerwcu,ale sie przestraszylam i zdaje w grudniu. napisz czy chodzisz gdzies na kurs jezykowy w bydgoszczy?bo ja chcialabym sie zapisac na jakis poł roczny. napisz z czego sie przygotowujesz.pozdrawiam.karolina
Jestem z Inowrocławia, więc kursu zadnego nie polecę. Chodziłam od stycznia zeszłego roku do czerwca do FELBERGA w Inie, ale od września zmieniła nam sie świetna lektorka i niestety musiałam zrezygnować, bo to nie miało sensu. Szczerze mówiąc, mam teraz maturkę i nie zostaje mi dużo czasu na angielski. Zdałam FCE w czerwcu zeszłego roku na A, więc stwierdziłam że warto spróbować. Teraz chodzę prywatnie 2 razy w tygodniu po godzince do tej kobitki co kiedyś miała z nami kurs. Jestem bardzo zadowolona, choć jak juz mówiłam powinnam robić więcej. Ja też się boję, ale teraz już nie ma wyjścia... Mam nadzieję, że będzie OK
a ta kobieta do ktorej chodzisz jest z bydgoszczy?jak tak to mozesz dac jakies namiary?i jaką ma stawke za godzinę?z gory dzieki.
mieszkam w Inie i ona jest z Ina. Sadze jednak ze w Bydgoszczy tez jest wiele dobrych szkół oraz korepetytorow. Przeciez to duzo wieksze miasto. Ja place 30 zl za 45 min choc zawsze mi troche przedluza. generalnie jednak bierze 35. mysle ze jest to srednia stawka za korki. w wiekszych miastach zwykle jest nawet drozej .

»

Programy do nauki języków