cae 12.04???

Temat przeniesiony do archwium.
hej!! jestem strasznie z siebie zadowolony, zdalem fce na B. Zastanawiam sie teraz czy nie sprobowac swoich sil w cae w grudniu. jak myslicie jest to mozliwe? Duzy jest przeskok miedzy fce a cae? Kto jeszcze rozwaza taka mozliwosc?? Czekam na opinie...
przeskok??Troche jest do nadrobienia.Glownie jezeli chodzi o slownictwo, listeningi sa tez o duzo trudnijesz niz na fce, ale da sie pokonac w rok od fce(spokojnie tyle ze trzeb chciec).Do nauki polecam:garamtyka-advanced language practise M.Vinca, listeningi-objective cae(cambridge), writing gold, bo ma szczególwo omowiona kazdy rodzaj wypoeiedzi pisemnej, pokazuje najczestrze bley, daje przyklady jak zaczac i skonczyc dana forme, speaking-native i nikt inny:)
pozdrawaim
powodzenia
ja jestem przykładem na to, że można w pół roku po FC (grudzień03, ocena B) zdać CAE (czerwiec 04, ocena B). Wystarczy trochę pracy i jest to do osiągnięcia.Powodzenia :-))
witam.rozwazam zdawanie cae w grudniu 2004.jestem na 3 roku ae w poznaniu i po tym czuje sie w miare pewnie tylko ze teraz dopiero sie biore do nauli.jak myslisz czy nawet z wiedza jaka mam do tej pory powinienem raczej do cae w czerwcu 2005 czy wystarcza 3 misiace na intensywna nauke z materialami i kursem?z gory dzieki...

« 

FCE - sesja letnia 2004

»

FCE - sesja letnia 2004