CAE - grupa dyskusyjna

Temat przeniesiony do archwium.
31-53 z 53
| następna
Jesli jestescie zainteresowani nauka a nie tylko dyskutowaniem to zapraszam do odwiedzenia strony AEP.GLT.PL
Bardzo podoba mi się ten pomysł
Bardzo chętnie się dołączę ale nie wiem jak to zrobić [email]
count me in:)
[email]
Mozecie sobie dać spokój... do grupy zapisało się około 10 osob, czynnie działały może 3 po czym po kilku tygodniach nie odzywa się nikt.....grupa nie istenieje.....
Ja mam zamiar zdawać CAE teraz w grudniu a ponieważ mam mgliste pojęcie o tym egzaminie, mam nadzieję że sie powiększy, chętnie dołączę się do tej grupy, mój email to: [email]
No ja bym w sumie sie przylaczyl MOze zalozlibysmy sobie rowniez kanal Irc jezeli ktos ma Shellke. Jezeli nie mozna sobie wlanac pokoj na polchacie. Ja uwazam ze cos takiego moze sie udac wiec ludzie ktorzy naprawde chca sie przylaczyc niech sie ze mna jak najszybciej skontaktuja. MOj adres to [email] Czekam na maile.... :)
Od siebie pragne tylko dodac, ze jesli jestescie bliscy CAE to dolaczcie do grupy ludzi, ktorzy sa na podobnym - zaawansowanym - poziomie i takze ucza sie anglika. Wiecej doweiecie sie na www.aep.glt.pl
chętnię przyłaczę się do grupy zdających CAE. mój adres [email]
>postanowilem nie czekac dluzej i utozylem grupe na serwerze yahoo.
>gdyby ktos byl chetny sie zapisac prosze o kontakt ze mna
[email] strona grupy:
>http://groups.yahoo.com/group/cae_pl mozna zapisac sie samemu lub
>wyslac mi maila to ja zapisze.. prosze zainteresowanych o kontakt

Jestem zainteresowana. Dzisiaj zapisałam sie właśnie do Empika w Toruniu na kurs przygotowawczy do CAE, który chcę zdawać w czerwcu. Moj e-mail : [email]
ja też bardzo chętnie :) [email]
ja tez jak najbardziej jestem chętna do nauki na poziomie CAE, prosze o info na: [email]
JA JA JA JA TEŻ!!!!
[email] Co z tym Poltalkiem czy jak mu tam?? Wyślijcie jakis kontakt, pls:)!!!
ja tez chetnie dolacze [email]
a ja wlasnie sie dopisalem do grupy:-) tak przy okazji, zamierzam zaczac nauke na kursie przygotowujacym do CAE w empiku, czy to dobra szkola? pozdrawiam wszystkich
[email]
Też mi sie podoba ten pomysł. Na razie zapisałam się na poziom preCAE w Empiku-Kraków, chciałabym zdawać gdzieś koło grudnia 2004, zobaczymy jak to będzie. Jakby coś to dajcie znać: [email]
z przyjemnością się dołączę, egzamin planuję na czerwiec 2004
Jestem jak najbardziej zainteresowana. Zdaję CAE w czerwcu.Jesli ktokolwiek coś utworzy proszę o kontakt : [email]
Jestem również jak najbardziej zainteresowana, jak coś ruszy prosze o kontakt (zamierzam po raz drugi zdawać w czerwcu). Pozdrawiam, mój email: [email]
nie mam pojęcia co to ten PALTAK i jak się tam dostac, czy mogę cię prosić o więcej informacji, jakiś mail lub link. Mój email : [email]
PS: Chętnie przyłączę się do takiej grupy. Ponadto mam zamiar kupić program Super memo, do Advanced English. Co o tym myślicie i czy jest jakiś inny sposób zdobycia tego programu:) Pozdrowionka dla wszystkich przygotowujących się do CAE.
Hejka. Słuchajcie, czy w końcu powstała jakaś grupa dyskusyjna, jeśli tak proszę o kontakt : [email] Mam tez pytanie o program supermemo do advanced english , czy ktos z was go używa, czy jest super dobry. Chciałam go zamowic przez interek - kosztuje 59 zl, ale może jest inny sposób zeby go zdobyc. Do cae chcę przystąpić w czerwcu , a za naukę zabieram się teraz na razie bez kursu:) Pozdrawiam wszystkich.
zasadniczo jest to bardzo dobry pomysł, bo mi jakoś się nie chce chodzić na angielski prywatnie, czasu trochę na dojazdy tracę i kasę, więc jak najbardziej tę ideę popieram

mój e-mail: [email]

proszę zainteresowanych o pisanie do mnie ^_^
Ja także byłabym chętna przyłączyć się do takiej grupy dyskusyjnej. Mój mail: [email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-53 z 53
| następna

« 

Szkoły językowe

»

FCE