Co robić???

Temat przeniesiony do archwium.
Pomóżcie! Nie wiem co robić! zapisalam sie na kurs do cae, ale chyba zrezygnuje ze zdawania egzaminu w tym roku, bo zamiast umiec coraz wiecej, umiem coraz mniej! dlaczego? otoz zmienil mi sie native; ten nowy jest bardzo sympatyczny i fajny ale nie potrafi mnie niczego nauczyc. trudno, egzamin zdam w przyszlym roku u starego dobrego native'a ;), ale teraz nie chce sie cofac, a troche juz za pozno na zmiane szkoly lub grupy. co robic? znacie jakies domowe metody nauki, podreczniki self-study albo przydatne strony w necie???
Hej!Ja mam taka sama sytuacje tzn mam nauczyciela na kursie ktory jest sympatyczny ale nauczycielem jest beznadziejnym.Tylko ze ja wychodze z zalozenia ze nauczyciel nie jest wcale az tak istotny-do FCE przygotowalam sie w duzej mierze sama i zdalam,calkiem niezle zreszta:). W przyszlym tygodniu zdaje pierwsza czesc CAE i jestem spokojna bo wiem ze wlozylam w to duzo wlasnej pracy.Nawet jesli nauczyciel jest koszmarny to najwazniejsze jest to czy ty sama czujesz sie na silach zeby zdawac w tym roku.Polecam podrecznik M.Vince'a "Advanced Language practice" oraz serie "Certificate in Advanced English" w 5 czesciach zawierajaca egzaminy z poprzednich lat.Trzymaj sie i powodzenia!
dzieki za slowa otuchy, ale chyba w tym roku nie bede podchodzic, tylko sie triche poucze i podszkole. Powodzenia na egzaminie! ;)

« 

CAE - sesja zimowa 2004

»

CAE - sesja zimowa 2004

Zostaw uwagę