FCE lato 2008 POZNAŃ !!!

Temat przeniesiony do archwium.
HEJ! czy jest tu ktoś kto zdaje w poznaniu? Ja mam speaking i listening 7 czerwca. Speaking o godzinie 15 i szukam pary!!!:) moje [gg]
pozdrawiam
Hej ja miałam speaking 1 a listening mam 8... :( nie pasuje mi ta data ale co zrobić.. napiszesz coś jak już bedziesz po:)
A co do par to na miejscu sie pewnie dowiesz. bo ja miałam n 9.30 i myśłałam że tylko ja jestem na tą godiznę a tam było jakieś 15 osób i potem dopiero Pani wg numerków wołała wiec wszystko przed samym wejściem będzie jasne... :)
a jak było? ogólnie miło i przyjemnie? jak ci poszło?
Hej nio wieć atmosfera bardzo symaptyczna.. na pocztaku była lekko zestresowana ale szybko minęło. Całośc trwa tak krótko że nie zdarzysz pomyśleća już ci podziękują.. Tematy faktycznie się powstarzaja znajdziesz w innych działach. Ja miałam oczywiscie pytania o miasto, gdzie mieszkam , czy lubie to miasto, pozniej czy lubi chozic na koncerty. Obrazki: rodzinka w parku a na 2 przy ognisku.. i tematy do dyskusji o najlepszy program telewizjny w pprze sniadaniowej.. i pozniej pytania czy tv wplywa na nas itd.. wiec tematy proste...
Wydaje mi sie ze dobrze mi poszlo.. nie mowe ze jakos super mowialm ale sie nie zaciełam i móiwłam płynnie a hcyba o to im najbardziej chodzi.. Także nie denerwuj się bo tyoko stres moze cokolwiek popsuć.. bo teamtu naprawde sa latwe i napewno kazdy z nas umie opdowiedzieć na te pytania...
Zapraszam na forum, gdzie autentyczni egzaminatorzy Cambridge odpowiedzą na wszelkie wasze wątpliwości dotyczące części egzaminu. Jest tam już sporo informacji – warto zaglądnąć! Strona jest w budowie, ale specjalnie dla Was uruchomiliśmy dostęp do formu w okresie egzaminacyjnym. Oto link: http://www.oxfordschool.toox.pl/forum/pokoj/2
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie