24.05-25.05 listening kraków

Temat przeniesiony do archwium.
witajki!!! mam pytanko- czy mozliwe jest zeby 24 i 25.05 na listeningu w krakowie w nowhuckim centrum kultury byl ten sam listening??ludzie z 24.05 NCK Kraków napiszcie co bylo na listeningu 24.05,moze 25 sie powtorzy:)......strasznie sie boje ze przez te nerwy nic nie zrozumie!!!! trzymam kciuki za wszytkich powodzenia!!!!
nie liczylabym na to:PPP ale tez mam 25 o 16 a Ty???
Hej, ja mam 25 o 9.00!!! Mysle, ze beba inne tematy, ale napiszcie, Ci co maja dzisiaj, czy bylo dobrze slychac i wogole jak wam poszlo!!! Powodzenia!!!
hej !!! ja mam dzisiaj o 14:45 .. tez strasznie sie boje bo raz idzie ok a drugim razem lepiej nie mowic .. ale mam nadzieje ze bedzie dobrze .. najwazniejsze to zeby sie nie dedenerwowac bo wtedy raczki chodza i nie mozna sie skoncentrowac ...
hello! juz po , miałam w NCK o 1130, było ok , sala jest ogromna ,jakieś 100 osób w grupie, ale nagłosnienie było super , moim zdaniem nie było trudno
part 1 normalka: short extracts,
part 2 blank filling :wywiad z gościem latającym samolotem , opowiadał tam o swoim samolocie, wyprawach itd, przeważnie po 1 słowie trzeba było wpisać,
part 3 moim zdaniem najgorsza część, ludzie opowiadali w jakich kursach brali udział i trzeba było dopasowac jedną odpowiedz do każdego speakera, problem w tym, że te odpoweidzi były do siebie strasznie podobne np dowiedziałem sie o sobie czegoć nowego i dowiedziałem sie o sobie czegoś nieoczekiwanego.
part 4 wywiad z gościem kręcącym filmy przyrodnicze o jego pracy , podróżąch , wakacjach itd, trzeba było wybrac jedną z trzech odpowiedzi , np co on myśli o turystyce , tu bardziej trzeba było sie kierowac dedukcją i intuicją niż samym tekstem
ogólnie bardzo przyjemnie było ,powodzenia
Ja zdawalam dzis w Bydgoszczy i mialam ten sam listenig, co Ty! Byl straszny, chyba oblalam te czesc!
no ,to był zestaw A
Jak Tobie poszlo? Gdzie ten pilot zakonczyl trase?
in Australia?? :))
ja mam in Asia
ale pewnie zle!
yyy.... tak???
ale Ty masz na pewno dobrze! Ja zawalilam te czesc!
czy pamietasz cos jeszcze, inne odp.?
a ostatni fragment z part1 to było czytanie ksiązki dla dzieci czy program wakacyjny , ja strzeliłam w to drugie
o ile pamietam tez wybralam ze holiday program czyli odp.c...... ale nie bylam pewna!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2003