odp. do listeningu z samolotem i gosciem od podróży!

Temat przeniesiony do archwium.
Heja! dzisiaj mialam listening w Krakowie, zestaw A. nie jestem pewna wielu rezczy i uwazam, ze bylo trudne! Napisze to co pamietam, porownajmy odp.:
Wiec w part 1 :
w 1. pytaniu dalam zeby nie uwazywac srodkow, ktore zwabiaja owady
w pytaniu o zawody spotyowe skzolne, ze taka babka opowiadala, dalam ;she didn't think anyone enjoyed it"
w pytaniu o pociągi w rozmowie telefoniczej dalam ze family member
ech...wiecej chyba nie pamietam;)
w part 2 mialam takie odp (nie po kolei): Btirish Airwaves,australia, cabin,9 monts, accurate,tired, the sea i nie wiedzialam kilku, strzelałam: oxygen, help (tam w tych ludziach ze in advance zaplanowal)
w part 4 dalam w ostatnim ze uwaza ze tourism "can be good", ludzie "wasting oppurtunities", on w afryce "had no expectations", zaczala mu sie love do podrozy "when he read something as a child", teraz jest "more organised".
Napiszcie jak wam poszlo i jakie mieliscie odp!!!!!!!!
Ja miałam też wersję A-pisałam w Lublinie- i uważam że była bardzo trudna.Odpowiedzi nie pamietam ale jak przeczytalam twoje to mi ulżyło bo przypomniałam sobie że ja też takie zaznaczałam:)))
Powodzenia na nast.częsciach-ja nabardziej boje sie use of english:((
papa!!
czy wy piszecie o fce czy cae????
Jestem z Wrocławia, w tamtą sobote miałąm listening i speaking - maskara - okropność i wogóle strasznie trudne. Też miałam wersje A, jak poprzedniczka ... nie mam na to słów. Jak chcecie pogadać zapraszam [gg] lub ICQ: 15[tel]. Papaptki !

« 

FCE - sesja letnia 2003