FCE Bydgoszcz 2004 Boje sie speakingu

Temat przeniesiony do archwium.
Kazdego kto zdaje speaking wczesniej niz 5 czerwca prosze o pomoc!!!!!!!!Strasznie sie boje i licze na Was! Napiszcie jakie mieliscie obrazki do porownania i o czym trzeba bylo dyskutowac Prosze!!!!! bede wdzieczna
Wtaj. Ja miałam speaking 22 maja z FCE. Jest super, bardzo fajny etap. Też się bałam ale naprawdę bułka z masłem. Powodzenia i nie ma siem czego bać!!!
Napisz proszę Agnes co miałaś na tym speakingu, jakie obrazki i o czym była dyskusja i jakie lpytania na początku.
czesc Agnes Jak ja Ci zazdroszcze Masz juz to za soba A oczym kazali Ci opowiadac i jakie maialas obrazki do porownania???? Prosze odpowiedz!!
No ile mamy czekać Agnes na twoją odpowiedź?
Jak zdajecie w Bydgoszczy to napiszcie jakie macie numery. Ja mam 61. I oczywiscie zdaje 5.06
Czesc Ja zdaje tez 5.06 w Bydgoszczy i mam numerek 71:))
Jestem. Pytania były na prawde proste, bardzo wyraźnie zadawane. Ale najpier o obrazkach. Dostałam takie obrazki 1 - kawałek morza, plaży, kilka osob na tej plazy a w oddali wysokie budynki; 2 - to rzut z gory na amerykańskie małe miasteczko, pełno domków i ulic jak to w Stanach. W cześci 3-ej dali nam 6 obrazkow i musiałyśmy wybrać ktore tam pokazane umiejętności przydadzą się nam najbardziej, było tam szycie, gotowanie, ogrodnictwo, pomoc komuś, pisanie, naprawa koła w aucie. A pytań było sporo: oto te ktore pamietam - Z kim byś chciała spedzić wakacje. Czy chciałabyś pracowac jako nauczyciel. Skąd jesteś. Czego powinni uczyć w szkole aby przydało to Ci się w przyszłości. Czy lubisz zwiedzac. Jakie niezapomniane wakacje możesz nam opisać. Czego powinny uczyć się dzieci już od małego. Pewnie jeszcze o czymś zapomniałam, bo wiecie można zapomnieć. Ale naprwdę powtarzam super jest i nie ma się czego bać, a zwłaszcza tego że zapomnicie języka. Powodzenia jeszcze raz. Pa
Dzięki Agnes. To były bardzo miłe obrazki i pytania. A o co chodziło z tym amerykańskim miasteczkiem?
Dzięki Agnes. A czy wiesz może jakie obrazki i pytania mieli inni? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Dziekuje bardzo Agnes za odpowiedz:))))Uspokoiłas mnie troche A wiesz co mieli inni na obarkach chociazby osoba z ktora zdawalas Prosze o odpowiedz Przepraszam ze tak Ciebie wykorzystujemy:P PROSZE!!!
Ja zdawałam wczoraj w Płocku i miałam inny zestaw niż Agnes, moim zdaniem prostszy
Magda prosze powiedz co mialas na Speakingu Jakie obrazki i co z praca w grupach?? BLAGAM!! Trzeba sobie w koncu pomagac!!!
Podziel się informacjami, proszę. Napisz co miałaś na speakingu.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

Zostaw uwagę