listening - piszcie co bylo i odpowiedzi

Temat przeniesiony do archwium.
Ja juz jestem po speakingu w Lublinie i teraz w piatek bede zdawal listening. Jesli ktos juz mial listening - napiszcie jakie testy byly i odpowiedzi - ulatwiajmy sobie :)
Czy do speakingu się jakoś przygotowywałeś? Jeśli tak, to jak. Nie mam pojecia czego mogłabym sie nauczyć do speakingu. Czy nie wystarczy to co sie wie????
zawsze warto powtórzyć sobie to co się umie i przygotowac odpowiedzi na ewentualne pytania o sobie i życiu. To nie jest trudne. Do obrazków potrzeba ci umiejętności korzystania ze zwrotów no i słownictwo. Jeżeli przerobiłaś ok. 20 zestawów obrazków pod każdym kątem i pytaniami- to pomaga. a przede wszystkim nie daj się zjeśc nerwom, na początku mnie trochę wzięło a później już leciało z górki. ) Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Do wszystkich co mieli listening.. Napiszcie o swoich testach, który z zestawów mieliście A, B,C,D czy E , co na nim było i jakich odpowiedzi udzielilisci, pomagajmy sobie nawzajem... Dzięki.
Beriku, czy mógłbys napisać co miałeś na speakingu?
ja mialam grupe B, daj numer gg to pogadamy
ja też mam listening w piątek, więc jak ktoś już to przeżył, niech podzieli się wrażeniami :) please
Kiedy masz listening? Ja zdaje w lublinie 30 maja!
ja tez zdaje 30go w lublinie!! do zobaczenia na listeningu
Do Młodej - mój nr gg to - 4851645, jak jesteś jeszcze na forum, to proszę o kontakt jak najszybszy, jutro zdaję o 18 w Lublinie no i przerabiam te teksty cały czas..
Do Mariki_16 -miałem pytania typu - skąd pochodzisz, co robisz, o rodzinie.
Obrazki do porównania - praca w biurze przy komputerze i przyroda na drugim - co mi bardziej odpowiada i dlaczego, w trzeciej dostalismy 8 obrazków z umiejętnościami i pyt. co najbardziej się przydaje w życiu, obrazki, np.: gotowanie, szycie, naprawa auta... itp. Do przejścia. :)

Czekam na listening jutrzejszy i kontakt ze wszystkimi co już zdawali...
Beriku, dzięki za info - powodzenia dalej:)
Co było na listeningu?
Co bylo na listening?Ja mam Fce 30 maja.Obecnie ucze sie w Anglii,ale tez sie boje.Wiem ze na speaking zawsze pytaja o ogolne informacje tzn.rodzine miejsce zamieszkania.!9 czerwca mam reading,writing & use of english.Jak bedzie wczesniej niz w Polsce to dam wam znac co bylo.Pozdrowienia dla wszystkich zdajacych i powodzenia:)
witaj! jako że zdawalas juz listening, moze chcialabys podzielic sie tym, co bylo? ja tez zdaje w tej sesji, ale listening mam 6 czerwca a speaking 12-ego. Polecam sie rowniez na przyszlosc!
zapomnialam- oto moj numer [gg]
hej
mialas juz use of e.? co bylo? skrobnij, jesli mozesz
[email]
pozdrawiam, ewu
Możesz mi napisać cos na temat testu B. Dzięki bardzo
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę