tematy WRITINGÓW - jakie byly - wpisujcie !!!

Temat przeniesiony do archwium.
Jest idea , co by zebrac tematy jakie wystapily na writintgu. Jeżeli ktoś juz pisał writing i pamięta mniej wiecej tematy tych wypracowań , wogóle jakie były tematy - PROSZĘ :D wpiszcie TUTAJ . Z góry dziękuje !!!
no to ja zgodnie z życzeniem:
pierwszy miałem (podam po polsku żeby było tatwiej zrozumieć;)
jak ludzie potrafią być tępi i niedoinformowani, uzasadnij opierając się na jednym z bohaterów literackich, ja wybrałem Mr. Słoninę
w drugi z kolei miałem krótko się odnieść do fabuły jednej z ksiązek, niestety przeczytalem tylko dwie:
\"W poszukiwaniu zaginionego mózgu\" ... ostatecznie tą wybrałem
i \"Sto lat bezmyślności\" świetna pozycja, szczególnie na długie majowe dni
a co z resztą zdających już writing, co mieliście, piszcie, należy pomóc skwarkowi...
skwarek szczerze mowiac to jakbys mial pojecie to bys wiedzial ze writingi to czesc zdawana razem z USE OF ENGLISH i cala polska ma 19ego tylko sama Warszawa ma 15ego wiec troche za wczas zeby prosic o tematy ;] Chyba ze liczysz ze ktos z egzaminatorow albo ludziukladajacych tegoroczne testy tu zajrzy i Ci poda lol
no to chyba spaliłeś koleś :D hehe :D
słuchajcie ja 5 mion temu skończylam writing, masakra, normalnie nie da isę opisać!!!!!!! W jednym trzeba było napisać story kończące się słowami \"naszczęście pojawił się lepper\", a w transactional letter miałam poprosić o przepis na malinową nalewkę, znaczy wiecie dopytac ise tam o detale, bo tam nie wszytsko było jasne po tych wycinkach z gazet:D:D:D

« 

CAE - sesja letnia 2004

»

Szkoły językowe