E!

Temat przeniesiony do archwium.
Hej. miałam dziś listening E. Jak myślicie, gdzie odbywała się w Part 1 ta dyskusja? Home czy exhibition? Miałam też problem z pytaniem, gdzie babka pracuje. Wszystko oprócz perfumerii mi pasowało :-(( Zaznaczylam luggage, al emoż powinna być china?
Part 2 miałam o papugach. Łatwe. 3 byla o nauczycielach (zostalo mi to, ze uchronila ją przed mistake). 4 bylo o artyście. Jak jest z tymi szkołami?! Ja napisalam, że jest false, bo tam było, ze szkoły już no longer nie ucza to draw properly. A przecież wlaśnie teraz jest lepiej, chyba że do draw properly zaliczymy budowę ciała, a tgo już nie licza. Mam mętlik w głowie. Straszie to wszystko niejednoznaczne, a najgorsze częsci jeszcze przed nami...
bede pisac po kolei. :) mi sie wydaje ze exhibition. z ta kobieta zaznaczylam china, bo ona mowila ze szla po jakis sos. (suitcase jakos mi nie pasowala).
zostalo mi to samo. a ta pierwsza co uczyla laciny \"believed, that classes should be amusing\"?
a ja wlasnie napisalam true, ze nie ucza. on powiedzial ze nauczyl sie dzieki temu lepiej rysowac mimo ze bylo nudne.
amusing dziecko to znaczy zabawiac czyli pani od łaciny raczej nie zabawiala a była strict ...amusing to ta ostatnia!

« 

Studia językowe