Gdzie jest ul.Mandarynki?

Temat przeniesiony do archwium.
Hej ,chciałam was zapytać gdzie jest Ul.Mandarynki 1,czy to jest tam na Natolinie (tak znalazłam na mapie) ale jakos strasznie sie stresuje i boje sie ,ze nie trafie.Czy mozecie mi napisac jak wiecie jak najlepiej tam pojechać,życze powodzenia jutro !
masz racje..to jest na natolinie...zalezy czym jedziesz... jesli samochodem to najprosciej pojechac ul, rosoła..jedziesz jedziesz az miniesz stacje benzynową... od razu za stacją skręcasz w prawo i po lewej stronie za drzewami zobaczysz boisko i to jest właśnie boisko szkoły na Mandarynki :)
na Natolinie
a skad musisz dojechać?
ten mój opis to tak od strony centrum...
jade z Ochoty a nie znam Warszawy za bardzo.Czy dobry pomysł jechać metrem i wysiąsć na stacji Natolin? Daleko to jest od metra?
to chyba najlepiej metrem do Natolina

stamtąd można podjechać jeszcze autobusem, chyba 2-3 przystanki 513 lub 179
a wiec mozesz wysiąść na stacji metra Natolin wychodzisz i widzissz mały lasek... idziesz wzdłuz tego lasku alejką wychodzisz na ulicę lanciego... idziesz caly czas prosto....(po dordze mijasz wiezowiec z napisem lasek brzozowy 13 w ktorym jest sklep- po prawej a polewej kiosk) wchodzisz w osiedle i widzisz szkole:) powinniscie trafic...
a jesli autobusem... to nei wiem jakie tam autobusy kursują ale wychodzicie na pzystanku mandarynki i tam juz jest pare krokow od przystanku...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa