Listening Poznań 11.06

Temat przeniesiony do archwium.
W sobote zdaje listening w Poznaniu. Mam pytanie do tych co już listening maja za sobą. Napiszcie czy słychać wszystko wyraźnie i około ilu osób zdaje w jednej sali ? I jeszcze jedno czy odpowiedzi zaznacza się od razu na Answer Sheet czy można najpierw na teście a potem dopiero się przepisuje ?
cześć ja też mam listening w Poznaniu 11.06. jeśli masz w sali konferencyjnej WTC, to (według relacji mojego znajomego, który zdawał w sesji jesiennej) jakość odtwarzania jest rewelacyjna. nie wiem ile osób zdaje w jednym podejściu. odpowiedzi możesz wpisywać na teście, a po egzaminie masz ok 5 min. na przepisanie do AS.
pozdrawiam
Dokładnie zdaje w WTC o 9.45 Jeśli będzie tak jak mówisz że słychać wszystko dobrze to by było rewelacyjnie Dzieki za informacje Pozdrawiam
Ja rok temu zdawalam listening w WTC. Bez obaw, warunki sa doskonale.
tez zdaje w piatek w Poznaniu i szczerze powiedziawszy najbardziej obawiam sie wlasnie jakosci nagrania.. :(
Ooo, to moze jak juz bedziesz jutro po listeningu to napisz słówko jak było :) Pozdrawiam
Hej, a o ktorej masz ten listening? Ja mam na 12:15 i sie zastanawiam ile bedzie tur ludzi tam :). Bo miejsce to samo oczywiscie. Zaczynam sie denerowac na maksa...
heja!! a ja mam 11.06 listening na targach miedzynarodowych heh, boje sie jak cholera ;/
Maja, ja tez zdawalam dzisiaj w Poznaniu o 9.45, mi poszlo beznadziejnie.....zawsze klade rowno wszystkie listeningi, ale ten to juz chyba szczegolnie.....napiz na gg to porownamy wyniki 2410123
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Programy do nauki języków