FCE-gratulujemy

Temat przeniesiony do archwium.
Gratulujemy tym co zdali- grupa ADV3 - wszyscy na B, CFC 1 - zdała cała grupa, CFC 2 - poległy 3 osoby ( na 15). Jak to egzaminie bywa- sprawiedliwości sie nie doszukacie. Wszyscy powinniście zdać, byłiście nieźli. My wiemy, że zrobiliście wszystko. Pozdrawiamy!!!
dobra,dobra... juz sie tak nie reklamujcie!!
Sorry, ale to nie jest reklamowanie.

Poza tym, za przeproszeniem ale gó**** cię to obchodzi, nasza Pani Dyrektor chce nam pogratulować, nie może zrobić tego osobiście bo nie jest z Łodzi, ale bardzo chce.

Jakiś problem?

Dopóki moderatorzy tego nie wytną, to można pisać co się chce. A jezeli mi napiszesz ze to jest nie na temat i ze mozna to zrobic w innym topicu to zobacz sobie ile jest topiców z wynikami na tym forum.
Pani Jola nas pieknie wyuczyla i zdalismy... tylko prawda jest taka,ze gdyby nie Ona... to ja bym chyba nie dal rady!!!! POZDROWIENIA DLA CAŁEGO GRONA "nauczycielsiego"
no ja tez bym raczej (na pewno) polegla ........... POZDRAWIAM ;)
nie mogłam wcześniej wtrącić komentarza, bo nie miałam dostępu do internetu. Dżordżo, czy każde miłe słowo to dla ciebie reklama?Wierz mi, jest trochę ludzi którym zależy poza reklamą, tak zwyczajnie. Może przestań oglądać TV?
Och! Kochamy panią Jolę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I wszystkich nauczycieli z naszej szkołyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUZI!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia za granicą

»

CAE - sesja letnia 2005

Zostaw uwagę