Uff, już po speakingu:) Nie ma się zupełnie czego bać. Nerwowa atmosfera panuje raczej tylko w poczekalni, po wejsciu do pokoju, gdzie jesteś egzaminowany stres gdzieś ulatuje:) [może to magiczna siła trzech szóstek;)]rnNa rozgrzewkę dostałam takie samo pytanie jak moja partnerka: Do you live in Łódź?rnrnMój obrazek: 1-rodzina w domu, rodzice siedzą na kanapie, dzieci graja w grę planszową na stoliku. 2-ojciec z dziećmi nad wodą.rnObrazek partnerki: 1-Kobieta z zepsutym samochodem prosi o pomoc policjanta albo kogoś w tym stylu. 2-kobieta siedzi nad jakimiś papierami, rachunkami itp. obok stoi jej maly synek.rnKomentując obrazek koleżanki musiałam powiedzieć która z tych sytuacji jest trudniejsza.rnrnDyskusja: wybieramy się na wycieczkę rowerową. wybrać dwie rzeczy, które uważamy za najważniejsze w przygotowaniu wycieczki. obrazki były następujące: namiot i hotel, telewizor z prognozą pogody, paszport, ludzik upychający ubrania do plecaka, narzędzia, ludzik na siłowni.rnrnPart 4 - Czy wolimy spędzać aktywne czy nieaktywne wakacje? Co myślisz o wyjeżdżaniu na wakacje ciągle w to samo miejsce? Jeśli masz coś ważnego do zrobienia co robisz, żeby o tym nie zapomnieć?[ :| ] i coś o telewizji, czy lubię oglądać, już nie pamiętam;)rnrnPowodzenia:)rnPS.czy ktoś wie, czy można sprawdzić wcześniej wyniki na stronie british council?