Listening wersja o mamroladzie!!!odpowiedzi

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 47
poprzednia |
Podawajcie proszę na gorąco odpowiedzi, których udzielilście w tym teście
z tego co pamiętam to w part 2 było
grandson,
railway,
canada,
25%,
dark green,
oranges and lemons,
hand,
village,
honey,
no i coś jeszcze
a pamiętasz odp do innych części?
co do honey mam watpliwosci gdyz bylo powiedziane ze dzialo sie to w przeszlosci co do reszty jestem zgodnyrn+ general menagerrnrnPart 3 to mialem jezeli dobrze pamietamrnE,F,B,C,D (pamiec moze zawodzic)
general menager ... cos tam mi blad we wpisie wyskoczyl
z części pierwszej pamietam niewiele,
babka mierzyła wiele ale niewłaściwe rozmiary więc odpowiedz B
w temacie kamery moim zadaniem kobieta narzekała na service więc zaznaczyłem A, córka dzwoniąca do matki zaznczyłem B, ale nie pamietam precyzyjnie jakie były możliwe odpowiedzi, no i w pierwszym pytaniu zaznaczyłem A, ale kompletnie go nie pamietam, może ktoś w was je zna moze pamieta inne pytanie, dzielcie się.
o jakim błędzie mówisz???
może o tym, co ja popełniłem i wpisałem menager a powinno być manager.
Ale czytałem, że minor mistakes are not penalised, także jeśli to ten błąd to spoko.
pozdro
honey było w pytaniu o inne produkty produkowane więc nie za bardzo rozumiem jaki to ma związek z przeszłością?
zgadzam sie we wszystkich
bylo jakos tak:
A - tam gdzie mowila o filmie worth seeing
potem B,C -> nie pamietam co
potem jeszcze gdzies bylo z tym muzykiem -> B - unconcerned cos tam lack qualifications
i ta dyskusja zaznaczylem A-> cos mi nie bardzo feelings pasowalo wiec poprostu zaznaczylem o ustawie government cos tam
no i w pierwszym wiecej nie pamietam oprocz tego co Ty wypisales
Ja mam wszystkie te co wymieniles tak samo:) W part 3 chyba e,f,a,b,d. Najgorzej chyba part 4 bo tam w 1c , o tej plazy to nie wiem, zaznaczylam ze chciała pokazac jak daleko jej pamiec siega, jeszcze cos o tym ze nie pokazuje nikomu bo nie chce niczyjej opinii w tym stadium, no i ze miesiąc przerwy po to żeby sie zdystansowac i zobaczyc błędy.
co do part 3 to na pewno użyłem A w momencie gdy mówił gość który jest znużony życiem podróżnika, że ma dość rozkładania namiotów coś takiego,
jedna kobietka mówiła o lwach i tu dałem C ( rozumie, zna (coś takiego) zagrożenia płynące z takiej pracy. a dalej nie pamietam ale chyba nie użyłem F ale nie jestem pewien jak by mi ktoś przypomniał jak brzmiała ta sentencja to bym sobie może przypomniał.

Swoją drogą, jakby więcej osób dało tu swoje odpowiedz pewniaki, byśmy je przedyskutowali, to każdy z nas mniej wiecej wiedziałby ile zrobił dobrze, a ile źle, więc ludziska nie krępujcie sie i dawajcie
Tzn te co wymienił rafi, odnosnie matki to mialam wrazenie ze przeprasza ze nie dotrzymal obietnicy, ale odniosl sukces wiec nie czuje potrzebuy sie kształcic
tak to ten gość nie dotrzymał obietnicy i tak zaznaczyłem, ale troszkę wcześniej była dziewczyna dzwoniąca do matki i mówiąca o jakimś wyjeżdzie,

ale idziemy do przodu coraz więcej sobie przypominamy, ekstra,
jak tak dalej pójdzie to sam zadzwonie to anglii i im powiem na ile mnie mają ocenić za listening
Hmm, nie zdawałeś przypadkiem w Lublinie?:) Jak tak to daj gg, pogadamy:P
nie Szczecin
[gg]
unconcerned-beztroski

mi sie jednak wydaje ze to to gdyz on nie byl za bardzo SORY ;), ale oczywiscie interpretacja to to czego nie nawidze, gdyz jak mawia moj guru od polskiego:"kazda mozliwosc jest poprawna, zalezy z ktorej strony na nia spojrzec :P"
a co z tym chłopcem od pływania? kto to mówił?
tez to mialem dzisaj w Koszalinie jako grupe E
w Part 3
grandson
canada,
25%,
dark chyba(green)
oranges and lemons,
hand,
honey

a w part 4 to pamietam tyle ze nie dalem nigdzie A
yyyy :D ze co? to napewno wersja E?
z tym chlopakiem to nie wiem, sporo osób dawało Człowieka ze szkoly a inni ojca !! Sam nie pamietam co dalem. ale tak z 70% ludzi zdajacacyh ze mna dalo ojca
jakby ktos chcial to zapraszam do konwersacji nr [gg]
juz wiem o co chodzi :) ja tam z tym chlopakiem dalem nauczyciela, gdyz bylo cos w stylu ze tutaj tez wielu plywa czy cos takiego
Hm, a ile było w sumie punktów do zdobycia?
zapomnialem ze jeszcze tam bylo "jezeli by chodzilo o mojego syna to"
Dokładnie także na pewno to nie jest ojciec
dokladnie - bylo ze on niby jest sorry ze nie dotrzymal obietnicy a on tam powiedzial ze tym sie nie przejmuje bo koledż mu nie potrzebny o!

a co do speed limit to ja wzielam public opinion
on mowil ze zaniedbuje prace domowe i ze jak by on byl jego syne, to cos tam i jeszcze pupils bylo
to jeszcze raz potem dopisze reszte
partIII: EFACD
partII: manager (ciekawe czy samo wystarczy), grandson, railway nie mam, 25%, honey, Canada, oranges&lemons, dark green, hand, village.

PISZCIE JAK WAM SIE CO PRZYPOMNI JESZCZE
a nie wiecie co robia przy literowkach? ponoc w part2 sie nie licza ale nie jestem pewna
a i co z part4 :/ prosze..piszcie tresci :] bo pamieci to ja nie mam dobrej
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 47
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

FCE - sesja letnia 2006