po speakingu w dublinie prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.Wlasnie wrocilem ze speakingu. Zdawalem go w dublinie. Powiem wam ze tematy powtarzajasie na calym swiecie. Ja mialem zdjecia samochodu napustyni i wspinajacych sie ludzi. Jakos poszlo.

Mam tylko jedno pytanie

Czy wiecie co oznaczaja wypisane punkty na kartce egzaminatora pod imionami osob zdajacych?
Egzaminatorka napisala imie moje i niemki z ktora zdawalem i nie mam zielonego pojecia o co w tym chodzi.

Prosze o wyjasnienie tego.

Pozdrawiam
Hej. Ja mam speaking i listening w piatek. Pocieszajace jest to ze tematy sa takie same jak w Polsce.
Kiedy pozostale czesci?
hej.
egzamin masz na ucd?? ja mam pisemne w sobote. godz nie pamietam. egzamin jest na prawde bardzo ekstra. Egzaminatorka mila, udzie usmiechnieci. jedna rada co do zdawania. jak bedziesz stala w kolejce do rejestracji nie stawaj przy hiszpanach bo mozesz miec problemy z ich zrozumieniem. mi wypadla niemka ale poznalem tam polke ktora byla z hiszpanka i miala male problemy.
egzamin jest przeprowadzany wg. kolejnosci na liscie rej. no i oczywiscie wchodzi sie parami, czyli wyliczysz sobie i bedziesz miala pewnosc z kim bedziesz. na listeningu nie siadaj blisko glosnikow. na UCD maja naprawde glosny sprzet i troche niewyraznie bylo tego powodu slychac. ja mialem to szczeccie i siedzialem zaraz pod glosnikiem. nalisteningu mialem tekst o marmoladzie czyli ty nie powinnas tego dostac.

Powodzenia zycze. jak cos to moj kom [tel]

jezeli sie stresujesz to nie ma sensu. wez to na miekko :)
pozdr
hej.
egzamin masz na ucd?? ja mam pisemne w sobote. godz nie pamietam. egzamin jest na prawde bardzo ekstra. Egzaminatorka mila, udzie usmiechnieci. jedna rada co do zdawania. jak bedziesz stala w kolejce do rejestracji nie stawaj przy hiszpanach bo mozesz miec problemy z ich zrozumieniem. mi wypadla niemka ale poznalem tam polke ktora byla z hiszpanka i miala male problemy.
egzamin jest przeprowadzany wg. kolejnosci na liscie rej. no i oczywiscie wchodzi sie parami, czyli wyliczysz sobie i bedziesz miala pewnosc z kim bedziesz. na listeningu nie siadaj blisko glosnikow. na UCD maja naprawde glosny sprzet i troche niewyraznie bylo tego powodu slychac. ja mialem to szczeccie i siedzialem zaraz pod glosnikiem. nalisteningu mialem tekst o marmoladzie czyli ty nie powinnas tego dostac.

pozdr
hej.

pozdr