fce-dysleksja

Temat przeniesiony do archwium.
hej!!
mam pytanie... a raczej problem... dopiero dzisiaj sobie zdalam z niego sprawe, a jutro pisze fce... :(... jestem dyslektykiem... przy rejestracji zgłaszałam to... dostałam jakieś papierki do podpisania oddałam zaświadczenie... czy mógłby mi ktoś powiedzieć, czy przysługuje mi jakiś dodatkowy czas i większa ilość błędów??? przynajmniej tak mi powiedziano... ale nie wiem jak to będzie wyglądać... czy będe pisać w innej klasie, czy może tej samej tylko bede mieć więcej czasu??? acha... i czy gdzieś na arkuszu egzaminacyjnym jest zaznaczone że jestem dyslektyczką... proszę o szybką odpowiedż.. please... jak by ktoś mógł to proszę o kontakt: 7107741 , albo przynajmniej napiszcie na forum... papa :* i powodzenia!!!!!!
na pewno przysluguje ci troche wiecej czasu, ilosc bledów nie. najlepiej spróbuj cos znalezc na stronir british council, a jak nie uda ci sie to po prostu przyjedz wczesniej na egzamin i podpytaj tych "pilnujacych". powodzenia
Ja też mam dysleksję i też jutro zdaję w Gdańsku:) przysługuje nam 25% czasu więcej na każdy part. Ale nie masz tego napisanego w statement? ja mam:/ No i piszę w innym miejscu niż wszyscy.
hej...sluchaj jezeli chodzi o dysleksje to wiem ze moj kumpel tez mial taki problem ale w koncu nie napisal ze jest dyslektykiem bo oni to zaznaczaja jakims plusem czy czyms takiim na certyfikacie podobno....i pozniej zle na to patrza..nie wiem dokladnie tak tylko slyszalam wiec nie jestem pewnym zrodlemm informacji...ale na bank masz wiecej czasu.

« 

Au Pair

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę