poczta od british council

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich i mam pytanie do tych którzy zapisali sie na sesje letnią FCE. Dostaliście już może pocztę z terminami egzaminów?
Nie, tez jeszcze nic nie dostalam :) A moze ktos orientuje sie w jakim terminie przed egzaminem dostaje sie te informacje?
Pzdr
Z reguły ok. 40 dni przed egzaminem.
terminy powinny przyjśc do 16 maja raczej
wiem wiem ale tak sie zastanawialam czy jako jedyna jeszcze nie dostalam czy to raczej normalna sytuacja... a jesli do 16 maja nie przysla to co ? dzwonic do nich?
Hej:) ja juz dostałam ... 30 kwietnia ale to chyba dlatego ze speaking mam 27 maja :) ale pamietam że jak się zapisywałam to pani mówiła że potwierdzenie dostane w połowie maja :) więc nie marwtcie sie..Pozdrawiam :)
hmm a ja nie dostałam to jaka szansa, że dojdzie ;D?
wiesz może będziesz miała troszkę póżniej pierwszą część.... ja byłam zaskoczona że speaking mam już 27 maja .. no ale cóż.... może jakbys tak do połowy maja nic nie dostawała to może zadzwoń i zapytaj .. ale spokojnie napewno dostaniesz :) Pozdrawiam :)
dzisiaj dostałam ;) speaking 2 czerwca - to pewnie dlatego ;) pozdrawiam ;)
Ja mam speaking 26 maja :(, to juz tak niedlugo... Czy moze ktos z Was ma wcześniej??? Pewnie nie ale wole zapytac...
no dostalam w koncu :) moje terminy to 10, 12 i 17 czerwca :) calkiem zadowolona z nich jestem. W tydzien bedzie z glowy
Ja będę zdawała w Kielcach. Ale mojej poczty jeszcze ani widu, ani słychu :( Jak do tej pory nie dostałam, to czy to znaczy że będę miała ustny później niż ci, którzy już otrzymali zawiadomienia? Bardzo mnie to męczy, bo boję się że dostanę kopertę 16 maja i każą mi się stawić w British Council 21 maja! Jak to będzie? Czy zdaje ktoś z Was w Kielcach?
heh :D ja mam 10,11 i 16 czerwca xD powdzenia zycze wszytskim ;) ale dzis dopiero poczte dostalam. :)
no ja dzis dostalem wlasnie, mam 16 i 17 czerwca, speaking i listening 17 :)
W jakim mieście zdajesz?? Ja jeszcze nic nie dostałam, ale w końcu chyba przyślą =)
w Poznaniu
>jeszcze nic nie dostałam, ale w końcu chyba przyślą

Na dniach wszyscy powinni już dostać Statement of Entry. Z tego co pamiętam, powinno się je dostać do 15 czy 16 maja i w zeszłym roku dostałam pod koniec tego terminu.
Ja jeszcze nie dostałam... Ale będę się martwić jeśli do 16 nie dostanę ;) Nie wiem czy czytałyście ale chyba Kraków i Warszawa zdaje FCE trochę wcześniej niż inni... wiecie coś o tym??
Ja zdaję w czerwcu w Krakowie.. I zdaję nie tak jak we wszystkich miastach 16 bodajże tylko 12 czerwca we wtorek ta część z readingiem, use of english i writingiem. Tak że myślę że nie będziemy mieć tych samych testów :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

FCE - sesja letnia 2007