Kiedy macie speaking???

Temat przeniesiony do archwium.
Kiedy macie speaking, ja 26 maja...Strasznie sie boje...
hej ja mam 27 Maja :/ i już zaczynam sie po mału bać:(
A ja mam 2 czerwca... Damy radę:)
no a ja 10 czerwca :)
Ja dalej nie wiem kiedy mam, do tej pory nie dostałem żadnej informacji. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już się dowiem...

PS. Jakby ktoś chciał na skypie poćwiczyć troche speaking to pisać, jestem chętny. Tego speakingu to się chyba najbardziej obawiam, sam nie wiem czemu. ;-))
Ja mam 26 maja w Krakowie. Dziś ostro ćwiczyłem i sie przeraziłem :(
Jezuu Jezuuu ja jeszcze nic nie wiem :( CO się dzieje? Czy to normalne, że jeszcze nie dostałam poczty? Denerwuję się :(
Ja mam ustny, jak mam szkolny dłuższy wyjazd... jest jakakolwiek możliwość, że przełożą?
Ja mam 27 maja w Kielcach :/
11 czerwca łódź:) będzie dobrze;)

a co do pytania o przelożenie... wątpie, chyba cud by się stał, żeby przelozyli... zrezygnuj z wyjazdu.. nie warto tracic kasy na jakas wycieczke. pozdraiam ;)
Hej. Ja też mam 27 maja. Zdajesz w Krakowie ? a może znajdzie sie tu druga osoba która ma 27 maja o 11:15 w Krakowie? :) jak poznam kogos wcześniej może sie będę troszkę mniej stresować? ;)
pozdrawiam
ja mam 26.05 i juz mi sie słabo robi na samą myśl:)
ale w sumie to nie ma nic do stracenia, bo kasa i tak juz wpłacona:)
a co do wycieczki to mialabym podobny problem, ale w dniu zapisu złozylam zaświadczenie, że w pierwszy weekend czerwca mam klasowa wycieczke no i jak widac wzieli to pod uwage:)
(gdzie stam wyczytałam ze własnie jak składam w dniu rejestracji to musza takie cos wziąść pod uwage przy ustalaniu terminów:)
halo a ja mam 9 czerwca w koszalinie
11 czerwiec, jeszcze troche czasu mi zostalo ;) Karinkao.O o ktorej masz egz? :>
26 maja w Płocku godz. 11.00
kto ma w bialymstkou 10.06. a co do tego przelozenia to na luzie musisz zadzwonic do centrum egzaminujacego i powiedziec im o sytuacji. mi przelozyli. pozdrawiam
ja zdaje 27 maja w krakowie o 11.15...
Temat przeniesiony do archwium.