ja zdaje, na razie nie otrzymalem zadnych info o egzaminie, przynajmniej nie jestem sam ^^
annabel89
20 maj 2007
tez zdaje we wro i jeszcze nei dostałam wiadomości :(... trcohę sie martwię.. zadzwonć do nich?
@lanis
28 maj 2007
Zawiadomienie przyszło dopiero w piątek (25.05)...mam ustny 10.06...
raczop
28 maj 2007
jakoś niecały tydzień temu dostałam list... wkoncu :) speaking i listening 9 czerwca. Ma ktos tez w tym czasie??
annabel89
08 cze 2007
ja mam! o 9:30 mam speaking
harley davidson fan
08 cze 2007
hej!Napisz na forum jutro co miałaś!!!!Na listningu i speakingu!Zapamiętaj jaki miałaś zestaw i jakie wyrazy wpisałaś!My zdajemy w niedziele!Powodzenia!
Good luck!
harley davidson fan
08 cze 2007
hej!Napisz na forum jutro co miałaś!!!!Na listningu i speakingu!Zapamiętaj jaki miałaś zestaw i jakie wyrazy wpisałaś!My zdajemy w niedziele!Powodzenia!
Good luck!
tadeush
08 cze 2007
ja też mam 9 czerwca speaking o godz 9.00 na Kuźniczej oczywiście wiec prawdopodobnie gdzieś sie spotkamy!!! POWODZENIA:)
@lanis
09 cze 2007
Jest już ktoś kto maiła speaking we wrocławiu? Ja mam jutro na 10.15 listening i koło 16.00 speaking. A jak reszta wrocławian?
harley davidson fan
09 cze 2007
Wpisujcie co mieliście już na listaningu,jaki zestaw i co na speakingu!!!Tnx
Będziemy wdzięczni ,jutro (czyli 10 czerwca)mamy te examy!My też napiszemy jutro co mieliśmy .Pliiissssssssssss!
harley davidson fan
09 cze 2007
Kurczę ,tylko zestaw A wszyscy mieli?!Zastanawiające?
Czy jeszcze ktoś miał innee zestawy ,napiszcie proszę!
Bywajcie!
Kurczę ,tylko zestaw A wszyscy mieli?!Zastanawiające?
Czy jeszcze ktoś miał innee zestawy ,napiszcie proszę!
Bywajcie!
harley davidson fan
09 cze 2007
Wpisujcie co mieliście już na listeningu,jaki zestaw i co na speakingu!!!Tnx
Będziemy wdzięczni ,jutro (czyli 10 czerwca)mamy te examy!My też napiszemy jutro co mieliśmy .Pliiissssssssssss!