speaking 2 czerwca godzina 16.oo wawa

Temat przeniesiony do archwium.
hello? is there anybody??
Hej,
Sprawdziłam jeszcze raz i mam speaking o 16.00 w Kyriadzie. Myślałam, że o 15.30 i szukałam kompana, a tu proszę :). Nie wiem, jak to jest i ile jest rozmów równolegle, ale kto wie, może trafimy na siebie? Podaj jakiś prywatny kontakt do siebie.
cześć świetnie że się odezwałaś.. jak stoisz z angielskim..?? ja mam nadzieję że sobie poradzę.. uczę sie już długo ale z przerwami ..próbuję ale bez stresu :) wieczorem podam nr gg..odpisz jak możesz..
Hej,
Szczerze mówiąc raczej marnie i to nie panika przeze mnie przemawia :). Mam duże luki, nie chodziłam na kurs, na egzamin zapisałam się swego czasu z myślą, że uda mi się coś zrobić. Niestety łatwo nie jest, mimo i właśnie dlatego, że jestem non stop sama z biegającym roczniakiem. Nie wiem, czy coś Ci mówią pobudki o 5.00? :) W dzień zero czasu dla siebie, a wieczorem myślenie nawet po polsku mnie przerasta. Miałam nawet zrezygnować, ale idę, może cud się zdarzy. A Ty?
cześć szczerze mówiąc to ja podobnie.. ale nie ze soim siedzę ale siostry..teraz 1.5... i wypompowana jestem, trudno tu mówić o systematyce..
wtrace sie...ale i ja dolaczam z tym brakiem systematycznosci..tylko u mnie to przez studia..co by nie bylo uczylam sie tez sama nie w szkole jezykowej..i licze ze zdam...
ja chodiłam ale tylko po to zeby wyrzutów nie miec... bo szkoła taka sobie..albo ja zbyt wiele oczekiwałam...:)
ps. gg nr 8820693 jakbys chciała cos jeszcze..:)
czesc, słuchaj ja zdaje speaking w sobote o godzinie 9 rano... to znaczy tak mam w statement entry...rozumiem ze kazdemu przyslali okreslona godzine i nie bede musiala czekac np. do 14 na swoja kolej????? chyba bym zwariowala z nerwow!!:)
Zdajesz o 9.00 i masz być 15 minut wcześniej. Na pewno tak masz napisane w tabelce.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Au Pair

Zostaw uwagę