Po speakingu W-wa

Temat przeniesiony do archwium.
Na dzień dobry:
- skąd jesteś, co Ci się w Twoim mieście podoba?
- pracujesz/uczysz się?
- jak wygląda Twój dzień?

Obrazki: rodzinka na pikniku na plaży /restauracja - co jest fajniejsze

Dyskusja... kompletnie zawaliłam, bo przespałam pytanie (dosłownie, byłam wykończona i wyłączyłam się na ułamek sekundy), koleżanka od razu zaczęła nawijać i zrobiło się nagle jakoś za późno na prośbę o powtórzenie pytania. O, ja głupia :). Coś tam mówiłam, ale niewiele i jakoś dziwnie na mnie patrzyli :).

I pytania o tempo życia, czy zgadzam się z tym, że jest coraz mniej czasu na rozrywkę i czy dzieci powinny spędzać czas przed komputerem.

Atmosfera miła, niestresująco, tylko czasu mało. Przy obrazkach nie zdążyłam ze swoim zdaniem itd.
ja miałem te same obrazki. i o czym mówiłaś na ich temat? ja nie zdążyłem prawie nic oprócz tego ze powiedziałem ze jest inna atmosfera:(a odpowiedziałaś na to pytanie na końcu ze który obrazek jest dla ciebie bardziej enjoyable?
mój partner też to miał.
ja miałam jeden obrazek z dwoma weterynarzami i pieskiem, a na drugim pan farmer z bydełkiem. pytania nie pamiętam. zbyt wielki stres :D
ja mialam te same pytania na początku

obrazek miałam starzy ludzie siedzą przed jakąś budowlą, a inni sie wspinali

a dyskusja to o czynnosciach ktore robimy szybko.
Prawdę mówiąc niewiele pamiętam poza tym, że rodzinka na plaży wygląda na szczęśliwą, restauracja jest lepsza na oficjalne okazje i ogólnie różnią się atmosferą. Ze swoim zdaniem nie zdążyłam.
Mam pytanie o dyskusję. Przespałam pytanie i brnęłam :). O co właściwie chodziło, jakie było zadanie?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę