Kto miał A z fce?

Temat przeniesiony do archwium.
Kto zdał na A? FCE oczywiście. Wpisujcie się proszę :)
ja moge sie pochwalic =)
Gratuluję! :)

A gdzie zdawałaś?
też się pochwalę, A.
A tutaj dowód rzeczowy:
http://img74.imageshack.us/my.php?image=wynikad2.jpg

:-)
i ja :)))
ja rowniez sie pochwale, choc to nieladnie
Też mam A:P Chociaż jeszcze to do mnie nie dotarło...
Ale z nas straszne chwalipięty :D hihihi :D

Gratulacje kochani :D
ja zdawałam w Olsztynie a Wy?;) moze i to nieładnie ale jak mamy sie czym chwalic to czemu nie?;)
To i ja się przyłączę :)
ja zdawałam w Warszawie, chociaż stamtąd nie jestem
ja tez nie jestem z Olsztyna ale tam mialam najblizej:)
widze ze coraz nas tu wiecej^
A jest wśród Was ktoś, kto zdawał w Kielcach? :)
Ja też A :D Bardzo mnie to cieszy, chociaż i tak uważam, że samo zdanie egzaminu jest najważniejsze :-) Pozdrawiam :*
A którą część napisaliście najsłabiej w porównaniu z innymi??? :) Którą najlepiej?
U mnie to się ułożyło idealnie odwrotnie niż się tego spodziewałam jeszcze przed przystąpieniem do egzaminu - najlepiej Writing, najgorzej - w porownaniu z innymi - Reading
ja jeszcze nie dostałam SoR, ale podejrzewam, że najgorzej wypadł mi listening, chociaż się go prawie nie obawiałam idąc na egzamin, stres zrobił swoje, zero koncentracji, a do tego ulewa, burza, błyski, grzmienie :D idealne warunki do listeningu.
Ja na samiutkiej górze miałam Reading i Use of English i zaraz za nimi Speaking, troszkę niżej Listening, a najniżej Writing :| do którego podeszłam najbardziej na luzie i myślałam, że poszedł mi najlepiej! O zgrozo :D Człowiek każdego dnia uczy się o sobie samym :):)

Pozdrawiam :)
Ja tez mam A ;-) mam tez pytanko: czy jak się ma cos w najwyzszym pasku (exceptional) to gdzie jest najwyzej, tuz nad npisem, czy tuz pod kreska ktora zamyka ramke? chodzi o to czy mozna miec w tym polu np readin i speaking, ale na roznym poziomie? pozdrawiam wszytkich i gratuluje ;-)
i ja tez mam piekne A :D ale sie ciesze!! :D :D :D pozdro!! i gratki dla wszytskich tych, co zdali ;)
a jak sie wszyscy chwalą to ja tez się pochwalę.. :)
Ja zdawałam w Poznaniu, po kursie w Omnibusie... A :)
A ja sie pochwalę C, a co :D Bo sie ciesze i z tego:)Ciesze się,że zdałam. Gratuluję tym z A, B i C
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Ogłoszenia

»

FCE - sesja letnia 2007