też się pochwalę, A.
A tutaj dowód rzeczowy:
http://img74.imageshack.us/my.php?image=wynikad2.jpg
:-)
Tolka1
08 sie 2007
i ja :)))
kejn1
09 sie 2007
ja rowniez sie pochwale, choc to nieladnie
Sakura-chan
09 sie 2007
Też mam A:P Chociaż jeszcze to do mnie nie dotarło...
kasiula.kasiula@gamail.com
09 sie 2007
Ale z nas straszne chwalipięty :D hihihi :D
Gratulacje kochani :D
asiulilulilejka
09 sie 2007
ja zdawałam w Olsztynie a Wy?;) moze i to nieładnie ale jak mamy sie czym chwalic to czemu nie?;)
Elizabeth-Bennet
09 sie 2007
To i ja się przyłączę :)
kasio0lqa
09 sie 2007
ja zdawałam w Warszawie, chociaż stamtąd nie jestem
asiulilulilejka
09 sie 2007
ja tez nie jestem z Olsztyna ale tam mialam najblizej:)
widze ze coraz nas tu wiecej^
12 sie 2007
A jest wśród Was ktoś, kto zdawał w Kielcach? :)
Olenka89
15 sie 2007
Ja też A :D Bardzo mnie to cieszy, chociaż i tak uważam, że samo zdanie egzaminu jest najważniejsze :-) Pozdrawiam :*
18 sie 2007
A którą część napisaliście najsłabiej w porównaniu z innymi??? :) Którą najlepiej?
Olenka89
18 sie 2007
U mnie to się ułożyło idealnie odwrotnie niż się tego spodziewałam jeszcze przed przystąpieniem do egzaminu - najlepiej Writing, najgorzej - w porownaniu z innymi - Reading
kasio0lqa
18 sie 2007
ja jeszcze nie dostałam SoR, ale podejrzewam, że najgorzej wypadł mi listening, chociaż się go prawie nie obawiałam idąc na egzamin, stres zrobił swoje, zero koncentracji, a do tego ulewa, burza, błyski, grzmienie :D idealne warunki do listeningu.
Ja na samiutkiej górze miałam Reading i Use of English i zaraz za nimi Speaking, troszkę niżej Listening, a najniżej Writing :| do którego podeszłam najbardziej na luzie i myślałam, że poszedł mi najlepiej! O zgrozo :D Człowiek każdego dnia uczy się o sobie samym :):)
Pozdrawiam :)
agnieszka84
19 sie 2007
Ja tez mam A ;-) mam tez pytanko: czy jak się ma cos w najwyzszym pasku (exceptional) to gdzie jest najwyzej, tuz nad npisem, czy tuz pod kreska ktora zamyka ramke? chodzi o to czy mozna miec w tym polu np readin i speaking, ale na roznym poziomie? pozdrawiam wszytkich i gratuluje ;-)
anetka182
26 sie 2007
i ja tez mam piekne A :D ale sie ciesze!! :D :D :D pozdro!! i gratki dla wszytskich tych, co zdali ;)
olka_lublin
04 wrz 2007
a jak sie wszyscy chwalą to ja tez się pochwalę.. :)
Nathalie7
29 wrz 2007
Ja zdawałam w Poznaniu, po kursie w Omnibusie... A :)
iwonica24
01 paź 2007
A ja sie pochwalę C, a co :D Bo sie ciesze i z tego:)Ciesze się,że zdałam. Gratuluję tym z A, B i C