Statement of Results

Temat przeniesiony do archwium.
Czy szkoły rozsyłają "Statement of Results", czy za jakieś dwa tygodnie trzeba się do nich przejść ?
Jesli Twoja szkola dziala w sierpniu ;) to powinni Cie poinformowac o tym, ze wyniki przyszly (o ile oczywiscie maja na Ciebie namiar). W mojej narazie trwaja wakacje, poza tym oni zawsze dostawali te wyniki, ale tez i statements of entry dla kursantow, dosc pozno. Tak wiec ja czekam na telefon, albo chociaz e-mail, moze pod koniec miesiaca? :)
A ja juz dzis odebralem w mojej szkole jezykowej Statement of Results. Zadzwonili do mnie i powiedzieli, ze mozna juz odebrac. Ale i tak czeka mnie jeszcze wycieczka do British Council w Pazdzierniku w celu odebrania Certyfikatu.
ja rowniez otrzymalem list do domu
Jesli szkola rejestrowala kondydatow grupowo - to Statement of Result dostaje szkola...(i trzeba je sobie odebrac np. w British Council we Wroclawiu mieli juz je w dzien ogloszenia wynikow na stronie BC, i to oni, pani Ania znaczy sie...rozsylala wyniki do szkol), jesli rejestrowalas sie indywidualnie - wyniki dostajesz do domu.
Czy ktoś jeszcze dostał już wyniki listownie do domu?
ja czekam, aż to przejdzie przez moją szkołą językową, później mój teacher napisze raport do rodziców i dopiero mi to dostarczą ;| a się doczekać dokładnych wyników nie mogę!

Może ktoś mi powie na czym ten Statement polega?
Mam pytanie do tych którzy dokonywali rejestracji indywidualnie w ośrodku BC.. Czy dostaliście pocztą swoje Statement of Results? Ja nie...Dzwoniłam do BC i tam mi powiedziano mi, ze juz w zeszłym tygodniu papiery te zostały powysłane.... Do mnie nic nie doszło..:( A do Was?
do mnie przyszly dzisiaj,ufff jednak zdalam.na C ale to jakby nie patrzec 60% :)
ja także mam C ;) i jestem mega zadowolona bo oawialam se ze nie zdam nie byłam zadowolona po egzaminie. Mam pytanie bo nie do konca rozumiem ten wykres wyników na statement of results, jezeli jakas czesc znajduje sie pod 'weak' tzn ze sie ja oblało?
Najprawdpopodobniej jezeli masz jakąs część pod weak to dostałaś z niej poniżej 55% . (czyli tzw "e" ) . Aczkolwiek głupio tak mówic, ze jakąś część oblałaś, bo w sumie masz przecież "C". Jezeli faktycznie miałas jedną cześc tak słabo, to inne musiły Ci pójść naprawdę dobrze - stąd zasłużone "c". Pozdrawiam
Dzisiaj otrzymałam statement of results i wyniki z internetu się potwierdziły- zdałam na C :)) Teraz juz mogę być pewna w 100%:)Jednak wykres z danych części bardzooooo mnie zdziwił- reading, który wydawało mi się że moze utrudnić mi zaliczenie fce zdałam na wysoko ponad good:/Natomiast speaking,po którym wyszłam naprawdę zadowolona miałam ledwo na 60% I czyż to życie nie jest dziwne?!
Dzisiaj otrzymałam statement of results i wyniki z internetu się potwierdziły- zdałam na C :)) Teraz juz mogę być pewna w 100%:)Jednak wykres z danych części bardzooooo mnie zdziwił- reading, który wydawało mi się że moze utrudnić mi zaliczenie fce zdałam na wysoko ponad good:/Natomiast speaking,po którym wyszłam naprawdę zadowolona miałam ledwo na 60% I czyż to życie nie jest dziwne?!
nie jest dziwne. Możliwe że w stresie, pośpiechu etc. narobiłaś jakiś banalnych błędów. Zdarza się.
własnie dostałam swój statement i zdziwiłam sie chyba podobnie jak madlen1234 sie na maksa zdziwiłam:) ze speakinga, z którego nigdy dobra nie byłam miałam powyzej good, a writing, który nigdy nie poszedł mi niżej niz 80% napisałam poniżej borderline!!! i kompletnie nie wiem czemu, bo jak wyszłam z tej czesci to byłam naprawde zadowolona no i myslałam ze to raczej podciągnie mi wynik a nie zanizy:/ no ale najważniejsze ze zdałam chcoc nadal nie moge wyjsc ze zdumienia:)
własnie czytam mój poprzedni wpis... o matko...przepraszam za zamieszanie w 1 zdaniu:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia