kto ze mną

Temat przeniesiony do archwium.
witam
piszę aby nawiązać kontakt z osobami, które chcą zdawać FCE w sesji zima 2008, ponieważ brak mi czasem motywacji do nauki
pozdrawiam
a kiedy są zapisy na sesje letnia ;) bo tez brak mi motywacji ;P
zapisy na sesję letnią najczęściej są w marcu, ale nie znam dokładnego terminu
Hmm, ja też będę, znaczy planuję zdawać w sesji zimowej ale po wprowadzeniu tych zmian to mam wątpliwości czy w ogóle zdam :/
trudno powiedzieć sama do końca nie jestem przekonana do sesji zimowej bo zawsze lepiej wiedzieć do końca co i jak jeszcze raz chyba przemyślę ten termin:?
>Hmm, ja też będę, znaczy planuję zdawać w sesji zimowej ale po
>wprowadzeniu tych zmian to mam wątpliwości czy w ogóle zdam :/

jakich zmian?
też planowałam zdawać zimą ;)
zapraszam do wspólnej nauki
ja też planuję zdawać zimą ;)
Jaki sposób nauki wybraliście, bo ja samodzielny;)
Słuchajcie dajcie jakieś namiary na siebie ;) jakieś gadu czy coś,skoro przed nami sesja zimowa..to warto sobie pomóc ;)
[email] to mój adresik czekam na WAS!!!
ja też sie podłącze [email] [gg] zapraszam do speakania:D
mam jeszcze prośbę o polecenie dobrej książki przygotowującej do FCE albo BEC, dzięki
ja polecam First Track To FCE, Golda a z takiej z samymi testami to "First Certificate in English" wydawnictwa WSiP z dwoma płytami. Ta ostatnio szczególnie polecam bo w porównaniu z innymi książkami z testami jest strasznie tania, a merytorycznie moim zdaniem to nie odbiega. Ja korzystałam właśnie z nich i zdałam FCE na B :))) Jakby co to mogę nawet odsprzedać.
By 2[tel]you will receive notifications on the dates and locations of individual parts of the examinations (Statement of Entry) by post.

Dostalem takiego maile po uiszczeniu oplaty za egzamin. Pomoze mi ktos rozszyfrowac ta date ? Chodzi o pazdziernik czy listopad
Oznacza to, że do 10 listopada powinieneś otrzymać pocztą zawiadomienia o terminach i miejscach poszczególnych części egzaminów (Statement of Entry).
Dzieki. Nie bylem pewny o sposob czytania tej daty. Czyli listopad :)
hej paula! bardzo zależy mi na kupnie tych książek
[email] daj znać proszę jeśli to nadal aktualne, pozdrawiam
Helo! Ja też skims poklikam! Egzamin tuż tuż.... :/ 9690331 albo skype katarzynek09 Katarzyna
[email]
5245644
Szukam osoby do cwiczenia speakingu (z wiadomych wzgledow najlepiej dziewczyna :P). Zapraszam xD
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Studia językowe