po wtorkowym egzaminie

Temat przeniesiony do archwium.
jak wam poszlo czy uwazacie ze bylo trudne moim zdaniem najtrudniejszy byl reading z podchwytliwym tekstem o muzeum writing prosciutki tematy byly banalne kazdy mogl napisac wiele wiecej niz 180 slow a co do use of eng chyba najtrudniejsze bylo 1 cw bo transformacje i slowotworstwo byly banalne a co wy o tym myslicie?
Jesli mozesz napisac cos wiecej o tematach bardzo Cię proszę...szczególnie esej..?
wiesz nawet nie wiem jaki byl temat bo spojrzalam na pierwsze i od razu wiedzilam ze bede to pisac obowiazkowy byl list do kumpla a z tych do wyboru bylo latwe opowiadanku cos tam do gazet o ulubionym sporcie i chyba o srodowisku i smieciach ale nie jestem pewna na 100% powodzenia w sobote
A czy mógłbyś prosze podać tematy listów, które mogłeś wybrać, czy pamietasz może jakie były zagadnienia gramatyczne na use of english??
To zwierz mi się jakie słowo utworzyłaś z mistaken?
A co do zawodniczki z muzeum, to nie lubię jej.
eeej :) to może powiedzcie jakie były najtrudniejsze fragmenty :)
my to mamy w sobotee, trzeba się jakoś ;przygotować ;)
pozdro
do readingu i tak nie ma szans sie przygotowac...
zreszta nie zdziewie sie jak w sobote dadza inna wersje...

ale o writingu moglibyscie napisac cos wiecej, jakie byl 2 pozostale tematy oprocz smieci i sportu???
Oprócz "śmieci" i sportu były lektury a co czwarte - nie pamiętam bo rzuciłem się na śmieci jak sęp.
Być może się mylę, ale coś mi chodzi po głowie list do pracodawcy? (może pomylił mi się egzamin z życiem :( )
jak byl application letter to tez fajnie, a sport to byl article czy raport?
Trzeba było napisać jaki sport rekomendujesz i dlaczego, więc chyba artykuł; i dodatkowo do gazety(?). A w ogóle to wszystko wylatuje mi z głowy natychmiast (nawet to co sam pisałem).
Ponawiam pytanie jakie słowo można stworzyć z mistaken?
mistakenly - mylnie ?
A ja wiem? Napisałem tak samo albo nawet mistakenally.
Czy ktos moglby napisac wszystkie tematy prac pisemnych,jakie pojawiły sie we wtorek????
ludzie pomocy o co chodzi z tym muzeum moze cos wiecej pamietacie
pamietacie cos moze jeszcze z use of english jakies transformacje czy cos innego
O co chodzi z tym tekstem o muzeum????
ludzie nie badzcy tacy podzielcie sie pytaniami a moze ma ktos do sprzedania gotowca-zaplace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Nie lubię do tego wracać, ale dobrze. To było krótkie streszczenie kariery zawodowej (IMHO pogmatwanej) jednej paniusi. Wszystko byłoby OK gdyby to nie było zadanie z pustymi paragrafami. Generalnie jak macie dużo czasu, to wcześniej czy póżniej to rozwiążecie, ale czasu NIE BYŁO! (tu podziękowania dla kogoś kto przestrzegał przed ograniczeniami czasowymi na readingu - nie lekceważcie tego).
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja zimowa 2002

Zostaw uwagę